Revisionsfirma starter afdeling i Skagen

Revisionsfirma starter afdeling i Skagen

3. december 2012 - kl. 14:38 - af

Registreret revisor, Thomas Olesen, og hans kæreste, revisor Lene Ø. Andersen, har etableret afdeling i Skagen. CURA Revision, som firmaet hedder, drives i dag fra hovedkontoret på Store Torv i Aarhus.

“I første omgang etablerer vi kontor på Brovandevej 55, men drømmer om at få et større kontor i Skagen”, udtaler Thomas Olesen, der er født og opvokset i Skagen.

Thomas var i perioden 1996 – 2003 ansat hos Revisionsfirmaet Steen Andersen. Herefter flyttede han fra byen for at gøre sin uddannelse færdig. Han blev ansat i revisionsfirmaet Intension i Aabenraa, hvor han mødte fynboen Lene, som Thomas siden har levet sammen med.

“Men Skagen trækker stadig meget i mig . Vi elsker jo bare at komme til Skagen, og da hele min familie bor heroppe, er vi her ofte. Derfor vil vi også gerne tilbyde revisorydelser til virksomhederne i Skagen. I dag er det stort set ligegyldigt, hvor din revisor bor – bare han kan komme, når du kalder. Og det kan (og vil) vi” fortæller Thomas Olesen.

“Vi har valgt at kalde virksomheden CURA Revision, fordi navnet udtrykker vores vigtigste værdier. Vi tager ordentlig hånd om kunderne som virksomheder og som mennesker – og hjælper så godt som vi overhovedet kan. ”Cura” er latin og dækker over begreber som ”at tage hånd om” og ”drage omsorg for””, siger Thomas Olesen til avisen og fortsætter: Det er vigtigt for os, at kunden ser os som sin vigtigste rådgiver og har lyst til at ringe til os om stort og småt. Derfor er vores telefoner også åbne om aftenen og i weekenden.

Firmaets arbejdsopgaver er typisk regnskaber, bogføring, skatterådgivning, selskabsforhold og virksomhedsdrift, men de interesserer sig også for de menneskelige forhold, som får en virksomhed til at køre godt eller dårligt.

En stor del af Thomas’ fritid går med bandet “Den Røde Tråd”, hvor også skagboen Lasse Magnussen spiller med.

Du kan se mere om CURA Revison her

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Revisionsfirma starter afdeling i Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger