Juleaktivitet på Skagen Apotek

Juleaktivitet på Skagen Apotek

9. december 2012 - kl. 8:03 - af

Tirsdag d. 11. december ruller vi den røde løber ud.

Fra kl. 9 – 10 vil der til de morgenfriske være kaffe og te, samt en lille bolle.

Ud over vores julegaveæsker, julesennep, gløggblanding, sæber mm. Har vi denne dag nogle ekstra tilbud.

Har du vintertør hud, mangler du en creme til daglig pleje eller en julegave idé, så kig ind mellem kl. 10 og 12 og få en snak med Luise, som giver gode råd om produkterne fra Decubal. Der gives20% rabat påDecubalserien hele dagen.

Er du til fiskeolie, kalk, B – C eller D vitaminer eller har du brug for et andet tilskud. Vi har vitaminer til dig og din familie og uanset hvad du vælger fra Multi-Tabs vil der denne dag være 20% rabat. Ved køb af vitaminer til børn medfølger en gratis drikkedunk, så længe lager haves.

Har du lyst til at prøve renseprodukterne til uren hud fra Vichy, er du velkommen til at kigge ind efter et gratis prøvekit. Så længe lager haves

Har du allerede planlagt skiferien, så køb Vichy solbeskyttelse til dit ansigt denne dag. Ved køb af creme i en praktisk rejsestørelse eller en solstift medfølger en VichyAfter Sun.

Vi afholder 2 konkurrencer:

En tegnekonkurrence for børn op til 12 år. Hvordan ser man ud når man er sund? Røde kinder, kraftigt hår…? Hvordan ser vitaminer ud, er de levende? Hvad er sundt at spise? Tegn hvad sundhed er for dig og deltag i konkurrencen om en spændende præmie. Skriv navn, tlf.nr. og alder på bagsiden og aflever tegningen på apoteket inden kl. 17.30.

Gættekonkurrence for voksne. Kom ind og giv dit bud på hvor mange ”piller” vi har puttet i glasset og deltag i konkurrencen om en julekurv med lækkerier fra apoteket.

Hele dagen er der kaffe på kanden og småkager.

Alle tilbud gælder også i vores Apoteksudsalg i Ålbæk.

Velkommen til en hyggelig dag på Apoteket.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Juleaktivitet på Skagen Apotek' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger