Bibliotek og Borgerservice rykker ud!

Bibliotek og Borgerservice rykker ud!

28. august 2014 - kl. 11:08 - af

Center for Bibliotek og Borgerservice læsser deres nye super seje cykel og kører ud og møder borgerne, der hvor de befinder sig.

I takt med at samfundet forandre sig, er det vigtigt, at vi alle følger med tiden og udviklingen. Det gør Center for Bibliotek og Borgerservice nu alvor ud af, og vil som et nyt tiltag rykke ud i bybilledet og møde borgerne, hvor de er.

Som første skridt i denne udvikling har Bibliotek og Borgerservice anskaffet sig en cykel, som blandt andet er udstyret en bærbar computer, og en sikker netforbindelse, hvilket gør cyklen til en rullende og fleksibel arbejdsplads.

I første omgang skal cyklen bruges til at hjælpe kommunens borgere med Digital Post, der netop nu er et højaktuelt emne. Digital Post bliver obligatorisk for alle borgere over 15 år fra den 1. november, og Biblioteket og Borgerservice vil gøre alt for at hjælpe kommunens borgere godt i gang og samtidig gøre øge bevidstheden om brugen af kommunens digitale løsninger.

”Det er vigtigt for Biblioteket og Borgerservice at komme rundt til så mange borgere som muligt, og torsdag den 28. august kl.10.00 kan cyklen for første gang opleves i aktion ved Posthuset og Fakta i Frederikshavn. I fremtiden kan cyklen findes på mange forskellige lokationer rundt omkring i kommunen” udtaler Centerchef Anette Ravnholt.

Udover at hjælpe borgerne med Digital Post, vil man fremover kunne møde cyklen ved forskellige events og arrangementer, hvor der er mulighed for at komme forbi til en snak om, hvad Biblioteket og Borgerservice kan gøre for dig. Du kan se hele tourplanen på kommunens hjemmeside frederikshavn.dk samt bibliotekets hjemmeside bibl.frederikshavn.dk.

”Jeg synes det er et rigtig spændende projekt, og jeg håber det vil blive taget godt i mod”, siger Mogens Brag, formand for Kultur og Fritidsudvalget, som her tester cyklen før den rykker ud.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bibliotek og Borgerservice rykker ud!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger