Post Danmark klar med lørdagspakker i Skagen-området

Post Danmark klar med lørdagspakker i Skagen-området

9. maj 2015 - kl. 11:08 - af

Boomet i nethandlen har fået Post Danmark til at udvide pakkeomdelingen med en ekstra dag. Fra i dag, 9. maj, vil postbuddet også ringe på døren for at aflevere pakker om lørdagen i Skagen-området.

Hidtil har der været omdeling af pakker fra mandag til fredag, men med lørdagsomdelingen kommer Post Danmark nu danskernes efterspørgsel efter en hurtig og fleksibel pakkelevering i møde.

– Væksten i e-handlen buldrer af sted, og nettet er blevet et helt naturligt sted at handle for langt de fleste danskere. Vi prøver hele tiden at have de leveringstilbud på hylderne, som danskerne efterspørger, og fra undersøgelser ved vi, at de stiller høje krav til hurtig levering. Derfor begynder vi nu at omdele pakker om lørdagen, så varer, der er handlet på nettet i slutningen af ugen, kan komme et par dage hurtigere hjem til forbrugeren, siger Peter Kjær, chef for  forretningsområde Logistik i PostNord.

En undersøgelse fra PostNord-koncernen, som Post Danmark er en del af, viser, at danskerne er de forbrugere i Norden, der stiller højest krav til hurtig levering. Og nye tal fra en undersøgelse, som TNS Gallup har gennemført for Post Danmark, viser, at over seks  gange så mange danskere foretrækker at få deres pakke leveret allerede om lørdagen frem for at skulle vente helt til mandag.

Lørdagsomdeling er ikke helt nyt for Post Danmark. Allerede i dag kommer små pakker under 3 kg med ud på el-cyklerne, men nu bliver det altså alle typer af pakker, der deles ud om lørdagen.

– Levering er en vigtig konkurrenceparameter for netbutikkerne, og vores undersøgelser viser, at tæt på halvdelen af danskerne vil foretrække at handle hos en netbutik, der har levering om lørdagen. Derfor er vi glade for nu at kunne tilbyde denne leveringsmulighed til netbutikkerne, siger Peter Kjær.

Omdelingen af pakker til private om lørdagen gik i gang 17. april i Østdanmark i dag kommer resten af landet med.

 

En kommentar til “Post Danmark klar med lørdagspakker i Skagen-området” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Post Danmark klar med lørdagspakker i Skagen-området”

  • Paul Wenzel

    Men de skal lade være med, blot at smide en seddel i postkassen, at man kan afhente den på postkontoret på mandag, selv om man er hjemme og det gælder alle ugens dage.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Post Danmark klar med lørdagspakker i Skagen-området' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger