Populært Erhvervs-Get-Together med Asger Aamund til august

Foto fra sidste års arrangement, hvor Morten Albæk var hovedtaler.

Populært Erhvervs-Get-Together med Asger Aamund til august

30. maj 2015 - kl. 8:10 - af

De første 100 deltagere har allerede meldt sig til Erhvervs-Get-Together den 27. august, som afholdes af de tre erhvervsforeninger i Skagen, Frederikshavn og Sæby, hvor erhvervsmand Asger Aamund er årets hovedtaler.

Sidste år deltog godt 300 deltagere, da Skagen Erhvervsforening, Sæby Erhvervsforening og Frederikshavn Erhvervsforening for første gang sammen inviterede til Erhvervs-Get-Together i Frederikshavn kommune for de lokale virksomheder.

Nu indbyder de igen til Erhvervs-Get-Together på Knivholt den 27. august, hvor de første 100 deltagere allerede har meldt sig til, så det er først til mølle om pladserne.
– Det er vigtigt med så bred en opbakning til vores erhvervsudviklingsarbejde så muligt, og derfor afholdt vi sidste år erhvervs-get-together for at sætte fokus på den fælles indsats for at skabe vækst og udvikling i vores område. I løbet af sidste år fik vi omkring 140 nye medlemsvirksomheder, og den strømning håber vi selvfølgelig fortsætter, siger Karl Erik Slynge, formand for Frederikshavn Erhvervsforening.

Borgmester Birgit Hansen vil holde en tale til eftermiddagens arrangement, mens årets hovedtaler er erhvervsmanden Asger Aamund. Han tager i sin vanlige, direkte stil fat på Danmarks konkurrenceevne, og hvilke virksomheder der er vinderne og taberne. Han vil give sit bud på, hvorfor skiftende regeringer intet har gjort for at sætte egentlige vækstreformer i værk, og hvilke reformer der skal til for at skabe vækst og velstand i det danske samfund. Han vil også berøre, hvad man kan sætte i gang regionalt for at skabe nye virksomheder og arbejdspladser. Aftenen sluttes af med spisning og god tid til networking for deltagerne.

De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord med økonomisk støtte fra kommunen, som yder rådgivning for kommunens iværksættere og virksomheder samt afholder arrangementer. Man kan tilmelde sig arrangementet på Erhvervshus Nords hjemmeside, som er gratis for to deltagere fra medlemsvirksomheder og koster 300 kr. per person for ikke-medlemmer.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Populært Erhvervs-Get-Together med Asger Aamund til august' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger