OPS – Skagen VVS tog i mod i nye lokaler

Lars Petersen og Robert Kristensen tog i mod i de nye lokaler.

OPS – Skagen VVS tog i mod i nye lokaler

5. december 2015 - kl. 11:17 - af

Forleden var en festdag på Vestkajen 2, da OPS Skagen VVS, ved en reception, kunne vise deres nye flotte lokaler frem. Kunder, forretningsforbindelser og venner af huset mødte talstærkt op.

” Det er dejligt at så mange har valgt at bruge et par timer sammen med os, for at fejre vores nye lokaler, der ikke bare giver os mulighed for at servicere vores kunder endnu bedre, men også har klart bedre personalefaciliteter end vi havde på Skarpæsvej”, fortæller Robert Kristensen, der er daglig leder af Skagen VVS.

Lars Petersen, der er direktør i *OPS Gruppen holdt nedenstående tale for de fremmødte:

Velkommen alle sammen.

Tak fordi I er kommet her i dag, og er med til at indvie vores nye lokaler her på Skagen Havn.

Tak til Willy B. Hansen fra Skagen Havn, for at skabe kontakten til Karsten Hviid fra Furono, så vi kunne realisere vores ønske om, at etablere os på havneområdet.

Vi ser frem til at være en del af det aktive og dynamiske erhvervsliv her på havnen, og glæder os over havnens innovative udvikling.

Vi har glædet os rigtig meget til dagen i dag, og er stolt og glade for det flotte resultat af ombygningen her. Ombygningen har stået i energibesparelsens tegn. Vi har gjort rigtig meget for at minimere vores energiforbrug, og samtidig har vi installeret solceller på hele taget, lige over vores hoveder. Hvis beregningerne holder, skulle strømproduktionen fra solcelleanlægget kunne forsyne både til vores opvarmning og strømforbrug. Det vil sige vi er 0-energiforbruger.

Vi har nu fået nogle fantastiske rammer at drive forretning fra, så jeg håber vi får rigtig mange spændende projekter både her på havneområdet som i hele det øvrige “toppen af vendsyssel”.

*OPS Gruppen ( Oscar Petersen & Søn ) har afdelinger i Frederikshavn, Skagen, Ålbæk og på Læsø.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'OPS - Skagen VVS tog i mod i nye lokaler' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger