Lillesøster får en lillesøster!

Henrik Holm Christensen ( tv ) og Palle W. Nielsen.

Lillesøster får en lillesøster!

5. januar 2016 - kl. 7:22 - af

SkagensAvis.dk har de seneste 5-6 år haft en lillesøster i form af netavisen SæbyAvis.dk. Denne har nu fået en lillesøster i Hjørring.

Ny netavis i Hjørring Kommune

Mandag 1. februar 2016 får hele Hjørring Kommune atter en uafhængig netavis, når HjørringAvis.dk begynder at levere nyheder om stort og småt fra alle dele af kommunen.

Det er netavisen SæbyAvis.dk, der har ansat et kendt ansigt i den nordjyske medieverden, tidligere redaktør hos det tidligere trykte dagblad Skagens Avis,den trykte ugeavis Skagen Onsdag, Vendsyssel Tidende og senest NORDJYSKE Medier, Palle W. Nielsen, som redaktør på den nye netavis i Hjørring Kommune.

– Vi glæder os til at få en lillesøster mod vest. Muligheden for sammenspil mellem de to netaviser, samt vores fantastiske samarbejde med SkagensAvis.dk vil klart give en synergieffekt både redaktionelt og for annoncørerne. Det ser vi som et stort plus for alle, og det er en af årsagerne til udvidelsen. Vi arbejder jo også sammen med andre medier som blandt andre TV2Nord om nyheder, så hos os får læserne altid – døgnet rundt – mulighed for at følge med, fortæller indehaver og webredaktør Henrik Holm Christensen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lillesøster får en lillesøster!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger