Frederikshavn Kommunes hjemmepleje får stemplet: god kvalitet

Frederikshavn Kommunes hjemmepleje får stemplet: god kvalitet

14. januar 2016 - kl. 7:13 - af

Både den private og den kommunale del af Frit Valgs-ordning i Frederikshavn Kommune lever op til kravene. Det fremgår af en ny undersøgelse, der samler resultaterne af tilsynet i 2015.

Ældre og plejekrævende borgere i Frederikshavn får de ydelser, de er visiteret til. Og samtidig er hjælpen af en acceptabel kvalitet. Resultatet fremgår af en undersøgelse som konsulentfirmaet Revas ApS har udført for Frederikshavn Kommune. Undersøgelsen blev iværksat efter, at der var sat spørgsmålstegn ved kvaliteten af ydelsen. Borgerne tilkendegiver, at de er glade for at blive spurgt, og at de generelt er tilfredse med hjælpen. Frederikshavn Kommune tager konklusionen til efterretning:

”Vi er glade for at ydelserne lever op til forventningerne. Tilsynet peger på små ting i den daglige drift, som vi allerede har ændret procedurer for. Så alt i alt har vi nu en hjemmepleje, der er set efter i sømmene og som lever op til både borgernes og lovens krav. Begge dele er vigtigt og tilfredsstillende for kommunen,” siger Jørgen Tousgaard, formand for Socialudvalget i Frederikshavn Kommune.

Undersøgelsens vurdering er, at også den konstaterbare kvalitet lever op til kravene. Rene hjem og soignerede borgere, var det der mødte det uafhængige tilsyn, når de var på kontrol besøg. Og så slår undersøgelsen en pæl gennem myten om, at borgerne skulle være utilfredse med antallet af personer, der leverer hjælpen i hjemmet. Ingen har påtalt antallet af forskellige hjælpere. De visiterede borgere lægger i stedet vægt på, at de får den hjælp de har brug for til den tid, der er aftalt.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Kommunes hjemmepleje får stemplet: god kvalitet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger