Nyt priskoncept i den lokale Matas

Nyt priskoncept i den lokale Matas

14. januar 2016 - kl. 10:09 - af

Matas introducerer nu et nyt lavpriskoncept under navnet ALTID, der betyder, at forbrugerne ikke længere behøver at holde øje med, hvornår og hvor de mest anvendte dagligvarer inden for personlig pleje er på tilbud.

Inden for denne type varer kan man i alle landets 291 Matas butikker fremover altid få massevis af kendte mærker til en lav pris. Priserne vil være fuldt ud konkurrencedygtige ift. lavpriskoncepterne på markedet.

Uændret servicekoncept

Der er ikke tale om en enkeltstående kampagne men om et nyt vedvarende priskoncept, som indføres – uden at Matas går på kompromis med den faglige og personlige rådgivning, butikskæden er kendt for.

Peter Andersen fra Matas i Skagen fortæller: ”Dette nye tiltag gør det langt nemmere for vores kunder, som slipper for at gå flere forskellige steder for at lede efter billige dagligvarer inden for personlig pleje. Hos os kan de nu altid få mange kendte dagligvarer til en fast lav pris, og med skiltning har vi gjort det nemt at finde disse varer i butikken. Derudover får kunderne fortsat glæde af vores servicekoncept, og Club Matas medlemmerne opnår uændret point til attraktive præmier, når de bruger deres Club Matas kort.”

En oversigt over de mere end 100 forskellige dagligvarer inden for personlig pleje, der p.t. indgår i Matas’ nye priskoncept ALTID, kan ses på: www.matas.dk/altid-fast-lav-pris

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt priskoncept i den lokale Matas' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger