Fiskerestuaranten snart på plads på Illums Rooftop

På Illums Rooftop er det Jesper C. Winter ( i midten ), sammen med Emilie Frank Nørmølle og Albert Emil Sørensen.

Fiskerestuaranten snart på plads på Illums Rooftop

16. januar 2016 - kl. 10:22 - af

Den 26. februar slår Skagen Fiskerestaurant dørene op for en ny restaurant i København.

Restauranten kommer til at ligge på Illums Rooftop på 4 sal.

“Vi skal sammen med 8 andre restauranter danne et gastronomisk ’mad-mekka’ med udsigt over byens smukke bygninger”, fortæller Jesper C. Winter.

Restaurant manager bliver Skawboen Albert Emil Sørensen, som har arbejdet på Skagen Fiskerestaurant side om side med Jesper C. Winter fra 2008. Først som restaurantchef og siden 2013 som restaurant-manager. Han uddannede sig til sommelier 2014.

“Jeg ser det som en spændende udfordring at få ånden fra Skagen tilpasset i de københavnske rammer”, fortæller Albert Emil fra København.

HR-ansvarlig bliver endnu et kendt ansigt. Emilie Frank Nørmølle, som i de seneste år har formået at gøre de travle sommerdage i Skagen, til en god oplevelse for gæster såvel som hos medarbejdere hos Skagen Fiskerestaurant.

“En af mine vigtigste opgaver bliver at sørge for en genkendelighed mellem Skagen Fiskerestaurant i Skagen og i København”, udtaler Emilie.

I forbindelse med restauranten, kommer et cocktail- /lounge område samt en retail-afdeling hvor produkter fra hans andre firmaer; Skagen Bjeskeri, Skagen Køkkenet samt Skagen Seaside, en hudpleje serie, som lanceres til april 2016, kan købes.

Som køkkenchef har Jesper Winter ansat Jean Ryberg. Han vil udover klassikere fra menukortet i Skagen, tilføje smørrebrød og samtidig gøre meget ud af snack til cocktail-/barområdet. Aftenkortet vil distancere sig fra det i Skagen, for at imødekomme de københavnske impulser, men uden at gå på kompromis med Skagen Fiskerestaurants  oprindelse.

Den 25. februar fra kl. 15.00 afholdes der reception i de nye lokaler, og her vil Høwisingerknaben, sammen med et par, endnu ikke offentliggjorde, “mindre” navne fra den danske popscene underholde.

Den første Skagen Fiskerestaurant uden for Skagen, bliver i følge Jesper C. Winther, ikke den sidste.

” Vi har planer om der også skal placeres en Skagen Fiskerestaurant, ikke kun i flere af de store danske byer, men også andre steder i Norden, slutter Jesper C. Winter.

 

 

 

 

3 kommentarer til “Fiskerestuaranten snart på plads på Illums Rooftop” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Fiskerestuaranten snart på plads på Illums Rooftop”

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fiskerestuaranten snart på plads på Illums Rooftop' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger