Diva, når diva er bedst

Et veloplagt Klitkor.

Diva, når diva er bedst

19. januar 2016 - kl. 14:12 - af

Sådan var det i al fald på Kappelborg i Skagen, da Nytårskoncerten lørdag løb af stablen for fjerde år i træk. Temaet var diva – og der var divaer i alle afskygninger – i ordets positive forstand.

Hovednavnet Marie Carmen Koppel erobrede rummet og publikum, da hun gik på scenen med Whitney Houstons I Will Always Love You fra filmen The Bodyguard, og ikke mindst med det traditionelle gospelnummer Oh Happy Day.

I programmet var der lagt op til overraskelser – hvor en af dem var den danske komiker/artist Camilla Marienhof, som først gav den som en syngende Dolly Parton i fuld ornat, for et øjeblik efter at hænge med hovedet ned af oppe under loftet i en 4 meter høj polestang. – En anden overraskelse var Skagens egen Mads Toghøj, som i år var at finde blandt publikum, og ikke i programmet som vanligt. Diva eller ej – den lokale musiker lod ikke til at finde sig tilrette på stolerækkerne, og afbrød koncerten ved at insistere på at få lov til at give et nummer, hvilket mødte stor glæde for publikum.

Klitkoret, Det Jydske UnderholdningsOrkester og Nordjyske Strygere med dirigent Vagn Egon Jørgensen i spidsen og en veloplagt Jens-Christian Wandt som konferencier – OG med sit helt eget diva-indslag – fuldendte koncerten, som er arrangeret af Kulturhus Kappelborg .

Igen en flot koncert, som det er forståeligt, at skagboerne står i kø til at få billetter til.

Næste Nytårskoncert er planlagt til lørdag d. 21. januar 2017.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Diva, når diva er bedst' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger