Ny film for børn i Skagen Bio

Søren Brun og Nuser er i front i animationsfilmen med Radiserne.

Ny film for børn i Skagen Bio

26. januar 2016 - kl. 6:46 - af

På søndag, 31. januar, er der premiere på en ny animationsfilm i 3D, Filmen om Radiserne.

Filmen er baseret på Charles M. Schultz’ legendariske tegneseriestribe Radiserne med Søren Brun og hunden Nuser som de absolutte frontfigurer.

Søren Brun, verdens mest elskelige taber, er typen, man ikke forventer sig meget af. Han har det med hele tiden at lave kludder i tingene, hvilket især hans skrappe klassekammerat Trine aldrig lader ham glemme.

Derfor er selvtilliden heller ikke helt i top, da han forelsker sig i den nye pige i klassen, hende med det smukke røde hår. Jeg håber, jeg kan vise hende mit nye jeg, drømmer Søren Brun.

Men nu er Søren Brun jo Søren Brun, og selvom han forsøger at imponere hende – han deltager i skolens talentkonkurrence, han lærer at danse, og han færdiggør en skoleopgave for dem begge – synes det hele at gå̊ galt.

Han må nemlig redde sin lillesøster til talentkonkurrencen, han sætter en lille katastrofe i gang under sin dans, og skoleopgaven destrueres af Den Røde Baron og hans fly, som Søren Bruns hund Nuser jagter fra toppen af sit hundehus.

Men igennem al modgangen giver Søren Brun aldrig op. Og mon ikke, om der alligevel er noget ved Søren Bruns væremåde, som den rødhårede pige godt kan lide?

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny film for børn i Skagen Bio' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger