På Træningsweekend med DANCEMIX

På Træningsweekend med DANCEMIX

28. januar 2016 - kl. 6:53 - af

I den forgangne weekend har et af Skagen Gymnastikforenings dansehold, ligget i træningslejr, i Skagen Kultur- og Fritidscenter ( SKFC ). Det er DANCEMIX, som har dansere med fra 9 til 14 år. I SKFC bor vi under lejrskolelignende forhold. Vi sover i køjesenge, og Hallens køkken serverer varmt aftensmad, samt morgenkomplet med frugt, så vi kan klare de mange timers træning. Vores primære opgave er, at blive klar til forårets opvisninger rundt omkring i Nordjylland, og særligt til den store Skagens-Opvisning den 12. marts. Vi er dog et hold, som lægger meget vægt på det sociale, så vi benytter enhver lejlighed til at holde en fest, samt fejre alle årstidens fester.

Lørdag var der også en overraskelse til pigerne. Vi fik besøg af Trine og Bente, som er næsten professionelle mavedansere, fra Aalborg. Trine har 2 gange deltaget i den store fejring af Dansens Dag i SKFC. De havde medbragt et væld af orientalske dragter med tilbehør, som var enten hjemmesyet, eller f.eks. købt i Egypten. Trine og Bente demonstrerede, hvordan man lægger makeup, op til et danseshow. Så var vi alle med i en danseworkshop, hvor vi fik brugt nogle muskler, vi ikke vidste vi havde. Så gav gæsterne et forrygende show, med alt fra slørdans over stokkedans til trommedans. Herefter fik vores piger lov til at iklæde sig de mange dragter. Der var tale om kvalitets – bling – bling for alle pengene. Også en stor succes for vores 3 rumænske elever, som jo er opvokset med en speciel dansekultur.

Efter en svedig eftermiddag og indtagelse af aftensmad, blev pigerne kommanderet i bad, og blev bedt om efterfølgende at stille i salen, iført nattøj og vådt hår. Vi havde nu opsat Skagens Største Skønhedssalon. Fra vores samarbejdspartnere MATAS og Parfumeri Vivienne, fik vi leveret alt i makeup- og sminkeprodukter. Dagens 2. overraskelse hed Kathrine. Hun er frisørelev hos Salon Fashion, og har netop afsluttet 5 ugers kursus, på Frisørskolen i Aalborg. Kathrine er netop uddannet på de sidste nye trends og forårsfrisurer, som blev afprøvet på 3 udtrukne dansepiger, efter Kathrines valg. Resten af holdet kunne nu sætte hår, samt sminke hinanden, med hjælp fra holdets 2 instruktører Olivia og Regitze. Aftenen sluttede med lidt pyjamasparty for sovebamser, en konkurrence i at fremstille ballondyr, samt en ballondans.

Et gammelt sagn fortæller, at i kælderen under Hallen bor der et spøgelse, som lever af glemte madpakker, og drikker klorvand, samt går rundt i det glemte sportstøj der findes i Hallen. Det ville pigerne gerne undersøge, så da klokken slog midnat, gik spøgelsesjagten ind, frivilligt. I små hold blev pigerne sendt ind i den nu mørklagte Hal, og hvad de så og oplevede, kan vi desværre ikke gengive her (se dog et par vedhæftede fotos). Vi fandt ud af, at Hallen ikke behøver en tyverialarm, da pigerne kunne skrige meget højere. Vi kan oplyse, at spøgelset bor i rum nr. ?, nå nej det har vi lovet ikke at fortælle. Kom selv med næste sæson, hvis du er mellem 9 og 14 år.

Efter en nat i køjesengene , var der morgenvækning kl. 07:00, med henblik på morgenspisning kl. 08:00. Da jeg møder op kl. 08:00, for at følge pigerne til morgenmad, SOVER DE ALLE!!! Okay, så fik de lov til, at indtage morgenmad i nattøj, det var nu også hyggeligt. Søndagen stod på 5 timers træning, inden de afhentende forældre, fik en lille forsmag, på hvad vi har øvet.

PS: Vi har aftalt med spøgelset, at vi kommer igen næste år, med hjemmebagt kage.

På vegne af DANCEMIX PIGER 10-14 ÅR, Allan Jensen, frivillig leder og instruktør.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'På Træningsweekend med DANCEMIX' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger