Halskæde tabt ved solnedgangskiosken – Dusør udloves OPD.

Halskæde tabt ved solnedgangskiosken – Dusør udloves OPD.

16. januar 2017 - kl. 12:21 - af

Redaktionen har modtaget nedenstående fra den uheldige halskæde ejer:

Den 8. Januar ved 14-tiden var jeg ude på parkeringspladsen ved Solnedgangspladsen i Gl. Skagen og gik fra parkeringspladsen om bag solnedgangskiosken ud mod det frådende hav.

I min iver for at skærme mig mod den overfriske vind skuttede jeg mig i min kåbe og bemærkede ikke, at mit kæreste arvestykke af en smuk perle halskæde med en masse fine rækker af små perler i hvide, grå, gråmelerede og sorte perler faldt ud under min kåbe.

Alle perlerækkerne er samlet i en smuk grå læderlukning,  der er prydet med rhinstene arrangeret som 2 smukke blomster  og derimellem er selve lukningen (1 stor rhinsten der lukkes i et lukkeøje.)Der er et lille metalvedhæng ved låsen hvor der står Max Mara.

Jeg håber meget at jeg med denne beskrivelse og billeder af kæden kan være så heldig, at der kunne være en der har fundet den. Kæden har meget stor personlig værdi for mig, da det er et arvestykke. Dusør gives til den, der finder kæden.

Mit telefonnummer er +45 26154732.  SkagenAvis.dk  har mine personlige oplysninger.

OPDATERET 27.1.2017. Redaktionen har modtaget dette fra Janne Freitag: Kære Skagen avis. Jeg kan ikke takke jer nok for den venlige måde I har vist mig ifm min mistede halskæde. Kæden er fundet via jeres fantastiske hjælp og nogle kære ” findere” jeg er så glad ❤️ tak. Janne Freitag 

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Halskæde tabt ved solnedgangskiosken - Dusør udloves OPD.' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2020 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER