Dusør for ”Guld-”Haralds medaljer femdobles nu

Dusør for ”Guld-”Haralds medaljer femdobles nu

4. maj 2019 - kl. 6:49 - af

Som det tidligere har været omtalt, blev en række af Harald Nielsens medaljer stjålet fra en montre i Arena Nord i Frederikshavn i ugen før Påske.

I første omgang blev der udlovet en dusør på kr. 5.000 i håb om at de mange medaljer tilbage, men nu har private givere gjort, at dusøren er forhøjet til 25.000 kr.

”Dusøren udbetales for oplysninger, der kan føre os til de ca. 50 medaljer. Dertil kommer, at der selvfølgelig vil være frit lejde for personer, der kan lede os til medaljerne, eller hvis tyven vil aflevere dem tilbage,” udtaler direktør Per Malmberg, Arena Nord.

Han håber, at man med den forhøjede dusør, kan få medaljerne til at dukke op, og at der vil komme seriøse henvendelser, der kan føre frem til de stjålne medaljer. Ikke som en opringning i indeværende uge, hvor en ukendt person fortalte, at han vidste, hvor medaljerne var, og hvis Arena Nord bare lige overførte de 5.000 kr. til hans konto, så kunne vi få oplysninger om hvor medaljerne var!

Ring til Per Malmberg på tlf. 28 55 04 80 eller skriv en mail til per@arenanord.dk, hvis du har hørt eller set noget.

”Guld”-Harald fejres snart igen ved uddelingen af årets ”Guld”-Harald, som foregår mandag den 8. juli i forbindelse med åbningen af Cup No. 1 i Frederikshavn. Prisen er på kr. 25.000 i kontanter og en mini bronzestatue af Harald Nielsen, magen til den som står på Harald Nielsens Plads foran Arena Nord.

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dusør for ”Guld-”Haralds medaljer femdobles nu' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger