Renovering af fortov i den ene side ved Skarpæsvej.

Renovering af fortov i den ene side ved Skarpæsvej.

6. maj 2019 - kl. 6:19 - af

Som en del af en koordineret renovering skal Skarpæsvej i Skagen renoveres på strækningen fra Jens Winthers Vej til Nedre Mosevej.

I den forbindelse ønskes det fra kommunal side, at der arbejdes videre med fremtidens boligveje ved kun at reetablere fortov i den ene side, som det blev gjort på den strækning, der blev renoveret sidst år (Skarpæsvej mellem Jens Winthers Vej og Jens Vævers Vej).

Fortovet etableres i den nordlige side, hvor gadebelysningen er. Borgerne blev orienteret på et informationsmøde den 4. marts i år.

Efterfølgende er der kommet en henvendelse fra en beboer i området, som har indsendt underskrifter fra 24 ejendomme, der ønsker at beholde fortov i begge sider af vejen. Begrundelsen er, at de mener, at det sydlige fortov bliver brugt mest, og de er bekymret for, at en græsrabat vil blive brugt til hundeluftning.

Kommunaldirektøren indstiller til Teknisk Udvalg, som har punktet på dagsorden den 6. maj, at fastholde beslutningen om kun at etablere fortov i den nordlige side for at gøre området mere grønt.

 

Tekst: Per Rye

3 kommentarer til “Renovering af fortov i den ene side ved Skarpæsvej.” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Renovering af fortov i den ene side ved Skarpæsvej.”

 • Jette Gru Rasmussen

  Sikken en gang vås med at gøre området grønnere. Der er en som har siddet med papir og blyant og udregnet hvor mange fliser der kunne spares.
  Der ligger mange parcelhuse med udkørsel, både til garage og hus. Så der må skulle lægges fliser ned disse steder. Så bliver det sådan nogle små mærkelig pletter med grønt. Heroppe i Skagen, skal græs passes og plejes ellers ender det som et sandhul. Hvem skal passe det? Det er så ikke et pænt og grønt område, nej læg fliser, som der er Idag. Det bliver det pæneste (og billigste) lang sigt.

 • Det ser da rigtigt flot ud, men hvem skal slå græs rabatterne ?
  Syntes da at nogle af de kommunale områder, ikke ser helt pæne ud, efter man kun slår noget af græsset. ( besparelse)

 • Erik Christiansen

  Hvad er det nu,prøv lige og begynd i Frederikshavn fordi os her på Skarpæsvej er ikke blevet spurgt om hvad vi syntes om det og vi kan ikke lide det så om igen og spørg beboere og ikke kun boligforening så tror jeg nok at i kommer til at lave det om v.h.Erik Christiansen beboer på Skarpæsvej

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Renovering af fortov i den ene side ved Skarpæsvej.' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger