Flot donation til kræftramte børn fra Civitan

Pædagog på afd. 303 B, Fie Højer, flankeret af Aage Krolykke (th.) Civitan Club Sæby, og Jens Bay-Nielsen, Civitan Club Grenen, Skagen.

Flot donation til kræftramte børn fra Civitan

13. maj 2019 - kl. 6:17 - af

Civitan Danmark har givet en donation på kr. 5.000,- til Børnekræftafdeling 303 B på Aalborg Universitetshospital, Nord, hvor pengene vil gøre gavn, dels til legetøj mv., men ikke mindst i forbindelse med afdelingens koloni i Hvide Klit lejren ved Lyngså.

For børnene på afsnit 303 B er det gængse ”barne-liv” sat på standby.

Udfoldelsesmuligheder og aktiviteter med kammeraterne er for en tid (1½-2 år) ikke deres egen beslutning, men defineret af lægen for at sikre barnets helbred.   Børnenes adfærd, blandt andre mennesker, er indskrænket pga. nedsat immunforsvar. Nogle børn har bivirkninger og senfølger efter behandlingen, som kan betyde mindre energi, svingende humør, manglende appetit, nedsat eller besværet mobilitet. Blot nogle af de konsekvenser som følger med at have en cancer.  

For at bidrage til oplevelser, som kompenserer for de afsavn, som børnene har, arrangerer afdelingen en årlig koloni, der er til stor glæde for både børn, forældre og personale.

Beløbet er indsamlet ved salg af Civitan’s Hjerte-Pins, af de 2 Civitan Klubber i Danmark, Civitan Club Sæby og Civitan Club Grenen, Skagen.

(Næste indsamling i forbindelse af vores salg af Hjerte-Pins er til fordel for Hospice Vendsyssel, Frederikshavn).

Civitan Danmark støtter normalt i lokalområdet / regionen herunder med at hjælpe mennesker der har det svært, og støtte der, hvor samfundets indsats ikke rækker.

I Civitan Klubberne afholdes der normalt møder hver anden uge, hvor medlemmerne samles med forskellige baggrund og erfaringer, for at give den enkelte nye impulser og for at skabe forståelse for andres handlinger, meninger og interesser, og planlægge kommende aktiviteter og uddeling af donationer efter ansøgning.

Desuden arbejder vi for en bedre samfundsmæssig holdning, baseret på hjælpsomhed og andre fundamentale normer, som må danne grundlag for et godt, ordnet samfund.

Civitan er upolitisk og har ingen speciel religionstilknytning, men ønsker tolerance og forståelse mellem mennesker.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flot donation til kræftramte børn fra Civitan' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger