Skraldemandskonflikten på næste byrådsmøde

Skraldemandskonflikten på næste byrådsmøde

15. maj 2019 - kl. 12:20 - af

SF’s byrådsmedlem Christina Lykke har sat skraldemandskonflikten på dagsordenen, når byrådet mødes den 22. maj.

– Det har længe undret os i SF, hvorfor den konflikt ikke kan få en ende, så borgernes affald kan blive afhentet, siger Christina Lykke. Hvorfor kan Remondis ikke imødekomme renovationsarbejdernes ønske om en forhandling? Hvorfor møder firmaet gang på gang ikke op til de møder, som renovationsmedarbejderne og deres fagforening har indkaldt dem til, så problemerne med arbejdstiden, arbejdsbyrden og overarbejdet kan blive løst?

Christina Lykke har til byrådsmødet bedt Forsyningens formand Jens Hedegaard give byrådet en redegørelse, hvor han svarer på følgende spørgsmål fra SF:

Hvad er årsagerne til konflikten, og hvorfor har Remondis A/S ikke været villig til at indgå forhandlinger med de utilfredse medarbejdere?

Hvilken rolle har Forsyningens formand og direktør indtaget i forsøget på at få de to parter til at mødes og finde en løsning på konflikten?

Hvad skal der efter Forsyningens opfattelse til for at løse konflikten?

Hvor længe løber kontrakten med Remondis A/S, og hvilke overvejelser gør Forsyningen sig med hensyn til at forlænge kontrakten med Remondis A/S.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skraldemandskonflikten på næste byrådsmøde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger