Dissing & Las synger Dylan i Kirken

Arkivfoto.

Dissing & Las synger Dylan i Kirken

4. juni 2019 - kl. 7:04 - af

Skagen Musik- og Teaterforening byder på koncert med de to Dissing-brødre Rasmus og Jonas og deres makker Las Nissen. Når Dissing & Las synger Dylan, er det med en selvfølgelighed, der får alle til at sænke skuldrene og åbne hjertet. Dylan-sangene er trioens sideprojekt, hvor de sammen med publikum dykker ned i musikken, som indeholder alt det, der er så Dylan’sk: Historier, åndenød, rock’n’roll og poesi.

Dissing & Las inviterer til en aften, hvor sange og historier fører publikum ud i en fantasifuld version af et liv med Bob, og hvor han og hans musik kommer under kærlig behandling. Bob Dylans musik har altid været en stor kilde til inspiration for trioen; men Dissing & Las efterligner eller kopierer ikke – de fortolker! De tre vokaler giver Dylans sange den variation, de kræver, og trioens indbyrdes forståelse og den smidige timing, der præger musikken, er i særklasse efter mere end 20 år på landevejen – både med og uden Povl og Dylan.

Koncerten finders sted i Skagen Kirke lørdag den 8. juni kl. 19.30. Billetter købes ved indgangen. Pris 150 kr. Medlemmer 100 kr.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dissing & Las synger Dylan i Kirken' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger