Familieorienteret Alkoholrådgivning fortsætter

Illustrationsfoto.

Familieorienteret Alkoholrådgivning fortsætter

26. juni 2019 - kl. 4:58 - af

Behovet for anonym rådgivning om misbrug af rusmidler er så stort, at Frederikshavn Kommune fortsætter sit gratis tilbud

I alt har 93 personer henvendt sig for at få hjælp fra Familieorienteret Alkoholrådgivning, siden tilbuddet gik i luften i efteråret 2016. Det antal berettiger til at fortsætte tilbuddet, der har været oppe til vurdering i Frederikshavn Kommune. Det er primært pårørende til misbrugere af forskellige rusmidler, som henvender sig.

– Vi ser alle typer af problemstillinger og familier i Rådgivningen. Her kommer både ægtefæller, søskende og folk som kæmper med forskellige former for afhængighed, fortæller Marianne Bach.
Hun er en af de fire rådgivere, du også fremadrettet kan møde hver mandag mellem 16 og 18 i TUBA’s lokaler, Danmarksgade 16 i Frederikshavn.

Frederikshavn Kommune driver Familieorienteret Alkoholrådgivning i samarbejde med TUBA for at kunne tilbyde den særlige kombination af anonym rådgivning, som både tager højde for familielivet og rusmiddelafhængighed.

Hvis du oplever, at alkohol eller andre rusmidler fylder for meget i din familie, kan du også komme i rådgivningen til en anonym snak. Du kan få op til tre samtaler, uden at der bliver oprettet en sag.

Rådgivningen er åben hver mandag i tidsrummet 16.00 – 18.00, og der er altid to rådgivere tilstede. Du kan bare dukke op uden en aftale, og der vil altid være en, du kan snakke med. Du bestemmer selv om du vil have 1, 2 eller 3 samtaler, og hvis der skal ske noget mere, kan du få rådgivning om, hvor du ellers kan henvende dig med lige netop din udfordring.

Endelig har du også mulighed for at møde op i det Sociale Pitstop, hvor du hver mandag og onsdag kl. 11-15 samt torsdage kl. 13-17 kan møde op og få råd og vejledning. Det kan være om alt fra økonomi, helbred eller andre sociale udfordringer. Det Sociale Pitstop finder du på Kalkværksvej 7 i Frederikshavn.

Få mere at vide hos
Planlægger Louise Rohde
Center for Handicap og psykiatri, Frederikshavn Kommune
Mobil: 51 52 43 04

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Familieorienteret Alkoholrådgivning fortsætter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger