SKAGEN I 1960’ERNE: Filmklip og fortællinger

Eddie Thomas Petersens film Tøsedrengen er indspillet i 1983, men giver et portræt af Skagens fiskermiljø for et halvt århundrede siden. (Foto: Lokalhistorisk Arkiv Skagen. Kystmuseet).

SKAGEN I 1960’ERNE: Filmklip og fortællinger

1. juli 2019 - kl. 6:27 - af

Alle billetter forsvandt som dug for solen, da Skagen Lokalhistoriske Forening og Lokalhistorisk Arkiv i Skagen den 19. november sidste år og den 28. januar i år præsenterede Skagen i 1960’erne. Af hensyn til dem, der gik forgæves og for sommerens fremmede fugle, som måtte være interesserede i byens historie, gentages arrangementet mandag den 15. juli kl. 10, kl. 14 og kl. 17. Varigheden er hver gang ca. halvanden time.

Her vil man få et rask sammenkog af årtiets vigtigste begivenheder, som rummede byggeriet af et nyt rådhus, et voksende børnetal, ballade på Skagens Museum, lørdagsfrihed og optrækket til en kommunesammenlægning, det hele suppleret med en række filmklip, som alle har relation til perioden.

Der er gratis adgang, og billetterne udleveres fra biografens billetsalg på Kappelborg lørdag den 6. juli kl. 14-15. Hvis der stadig er billetter tilbage, kan disse afhentes i Tinghuset i almindelig åbningstid.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SKAGEN I 1960’ERNE: Filmklip og fortællinger' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger