Det er utroligt hvad der smides i havnen

Det er utroligt hvad der smides i havnen

11. september 2019 - kl. 6:37 - af

I løbet af foråret og sommeren har Dykkerklubbens juniorafdeling flere gange været i gang ved Vestmolen med at samle affald op blandt stenene.

I søndags kom så den helt store tur, hvor foreningens juniorer igen tog en tur ved Vestmolen, mens seniorerne hoppede i vandet i lystbådehavnen. I løbet af et par timer blev der samlet indkøbsvogne, cykler, et bilbatteri, et skibstoilet, en del skilte og masser af flasker og dåser op af havnen.

“Frederikshavn kommune og Hold Danmark Rent har denne kampagne, Ren Natur hvor foreninger kan søge om at passe et område. Det gjorde vi i Skawdyk og fik et ja til undervandsruter ved og i Skagen havn. Kommunen hjælper ved at opsamle det indsamlede affald og klubben modtager et beløb på 3.000kr. til ungdomsafdelingens-juniordykker. Vi er sammen om det voksne og unge, selv forældre er blevet grebet af det og går med. Vi gør en forskel sammen”, fortæller Gry Bigum fra Skawdyk.

I følge Skawdyk, var det kun en lille del af hvad der ligger på bunden, det lykkedes klubben at få op af vandet i søndags, og det er specielt dåser og flasker der er mængder af i havnebassinet.

Fotos herunder: Skawdyk

 

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Det er utroligt hvad der smides i havnen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger