Ny stærk profil med på holdet hos Konservative i Frederikshavn Kommune

Ny stærk profil med på holdet hos Konservative i Frederikshavn Kommune

14. september 2019 - kl. 7:18 - af

Med godt to år til næste kommunalvalg er alle partier i fuld gang med at finde dygtige kandidater. I Frederikshavn Kommune kommer vælgerne til at støde på et velkendt navn på den konservative liste. Her har lederen af den lokale politistation, John Lamp Henriksen, nu valgt at blive politisk aktiv med en klar ambition om at gøre en positiv forskel for sit lokalsamfund.
John Lamp Henriksen er 57 år og har de sidste femogtyve år været en del af Nordjyllands Politi, hvor han i dag leder Patruljecenter Frederikshavn, der dækker Frederikshavn, Brønderslev og Læsø kommuner. Derudover driver han en mindre virksomhed sammen med sin hustru, men har nu valgt også at give plads til sin mangeårige interesse for politik.

– Jeg har valgt det Konservative Folkeparti, fordi det er det parti, hvis grundlæggende værdier ligger tættest op ad mine egne holdninger til, hvordan vi skal bygge vores samfund op, og hvordan vi skal omgås hinanden. Disse værdier skal vi også kunne afspejle i vores lokalpolitiske arbejde, og det vil jeg i fremtiden rigtig gerne være med til at sætte mit fingeraftryk på, siger John Lamp Henriksen.

Med sig tager John Lamp Henriksen en bred erfaring fra flere brancher. Dels de mange års erfaring som vicepolitiinspektør og dels de 15 års erfaring som selvstændig indenfor engros.
– Fagligheden og forskelligheden i de to jobs giver mig et bredt grundlag for forståelse af de problemstillinger, der ligger i både at være aktør i en politisk styret organisation, og forståelse for de muligheder og begrænsninger, der ligger i at være selvstændig erhvervsdrivende. Den erfaring vil jeg gerne omsætte til solid konservativ politik, siger John Lamp Henriksen.

Når valget rykker tættere på, bliver en af mærkesagerne derfor at bidrage til en driftig erhvervspolitik.
– Det er vigtigt, at vi har et stærkt erhvervs- og forretningsliv, som skaber arbejdspladser og liv i lokalområdet til glæde for alle borgere. Ingen er tjent med tomme butikslokaler, der giver et indtryk af afvikling i stedet for udvikling. Samtidig bør vi arbejde på en forbedring af økonomien i kommunen, så vi ikke er så sårbare over for pludseligt opståede og uventede regninger, siger John Lamp Henriksen og peger på langsigtede udviklingsplaner og øget erhvervsvækst som en del af løsningen.

Derudover fylder borgernes trivsel og livskvalitet også en del i ønsket om at arbejde med lokalpolitik. De mange års kontakt med borgere i alle mulige situationer har bidraget til ønsket om selv at gøre en forskel. Nogle borgere er mere udsatte end andre, og der er brug for en særlig politisk ansvarlighed på socialområdet, siger John Lamp Henriksen:

– For mig er det meget vigtigt, at også de svageste i vores kommune får et godt og anstændigt liv. Gennem mit arbejde som politimand har jeg set mange triste skæbner, og for mig hører det med til konservativ politik at tage ansvar for dem, som trænger. Så jeg glæder mig til for alvor at komme i gang med det politiske arbejde. Jeg synes, vi har mange vigtige ting at tage fat på, slutter John Lamp Henriksen.

I den konservative vælgerforening i Frederikshavn har man budt John Lamp Henriksen varmt velkommen, og formand Tomo Kijanovic er glad for, at John Lamp Henriksen har valgt at blive politisk aktiv og bidrage til partiets arbejde.

– Vi er i fuld gang med at skabe det konservative hold til næste kommunevalg i 2021, og jeg er rigtig glad for nu at kunne sætte John Lamp Henriksens navn på listen. John er et stærkt navn med gode værdier og en meget bred erfaring. Han er kendt i hele kommune gennem sit mangeårige arbejde som leder af Frederikshavn Politi, og vi ser frem til et rigtig godt samarbejde med John, der ligesom de andre dygtige kandidater skal endelig vælges på vores generalforsamling i januar næste år, siger Tomo Kijanovic.

John Lamp Henriksens CV:
– 1994 ansat i Frederikshavn Politi.

– Siden 2007 vicepolitiinspektør i Nordjyllands Politi med ansvarsområder gennem tiderne for blandt andet Beredskab Aalborg, Vagtcentral, Servicecenter, Udlændingecenter og Lokalpoliti/Patruljecenter Frederikshavn.

– Siden 2005 drevet selvstændig engrosvirksomhed, Engelykke Pet Food.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny stærk profil med på holdet hos Konservative i Frederikshavn Kommune' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger