Skønne efterårsferieglæder i Skagen

Skønne efterårsferieglæder i Skagen

13. oktober 2019 - kl. 5:42 - af

Efterårsferien står for døren og igen i år kan du glæde dig til en bred vifte af hyggelige familieaktiviteter i Skagen. Som noget nyt arrangerer Turisthus Nord ravture for børnene, og herudover er der malerskole, svampeture og meget, meget andet.

Mens efterårsfarverne toner frem i naturen, så står efterårsferien i familiehyggens tegn, og i Skagen bliver der masser at tage sig til. Turisthus Nord arrangerer guidede ravture for børn, og på Kystmuseet Skagen kan man høre om livet i gamle dage. For de kreative små sjæle er der malerskole på Skagens Museum, hvor man kan finde sin indre skagensmaler frem.

Efterårsferien byder også på spændende aktiviteter i Skagens smukke natur – man kan blandt andet tage på svampeture med Naturhistorisk Museum, og Det Grå Fyr har arrangeret en (u)hyggelig aftentur for børn og voksne, hvor man kan se hvilke dyr som bevæger sig rundt på Grenen i aftenmørket.

Sidst men ikke mindst kan man opleve historiens vingesus ved at køre rundt i Skagen med den fine Bedfordbus eller ved at tage på en spændende guidet bunkertur ved Sønderstrand.

Få mere inspiration til efterårsferien i Skagen her

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skønne efterårsferieglæder i Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger