Donation til Kræftcaféen i Skagen fra Roséløbet

Donation til Kræftcaféen i Skagen fra Roséløbet

23. oktober 2019 - kl. 18:20 - af

Donation til Kræftcaféen i Skagen fra Roséløbet

Det var en glad Aase Lindbøgh Nielsen, der i dag fik overrakt en check på kr. 5.000 til Kræftcaféen i Skagen. Pengene, som skal gavne Kræftcaféens brugere, kom fra Roséløbet, der var arrangeret af Turisthus Nord i samarbejde med Coast2Coast og SOUT (Skagen Odde Ultratrail) for at sætte ekstra fokus på Skagen Marathon. 

Der var kaffe på kanden og dækket fint op i Kræftcaféen i Skagen her til formiddag, da den daglige koordinator Aase Lindbøgh Nielsen fik overrakt kr. 5.000 fra Roséløbet.

Donationen skabte glæde og taknemmelighed hos de frivillige såvel som hos brugerne, og Aase Lindbøgh Nielsen takkede for tilskuddet til caféens aktiviteter.

Det var Turistdirektør René Zeeberg fra Turisthus Nord, der overrakte checken sammen med Thomas Kragh Pedersen fra SOUT, der var en af samarbejdspartnerne til Roséløbet.

Fra starten var tanken, at en del af et eventuelt overskud fra Roséløbet i år skulle gå til velgørenhed, og man blev således enige om, at donationen skulle tilfalde Kræftcaféen i Skagen, da pengene hermed går til et godt lokalt formål.

Roséløbet blev lanceret som en del af Skagen Marathons 10-års jubilæum, og da Skagen Marathon er med til at øge helårsturismen i Skagen som en destination for aktiv ferie – med sundhed og helse, så gav det god mening at støtte Kræftcaféen i Skagen, der er med til at fremme brugernes trivsel, samtidig med at man favner mennesker i en svær situation.

Kræftcaféen i Skagen har tidligere fået donationer fra Thomas Kragh Pedersen på vegne af SOUT, og alle donationer går til forskellige aktiviteter og til at facilitere et positivt pusterum, hvor kræftramte kan mødes med andre i samme situation.   

Kræftcaféen har eksisteret i 7 år, og den er åben hver onsdag i Sundhedscentret på Hans Baghs Vej fra kl. 9.30. Alle er velkomne til at kigge forbi.

3 kommentarer til “Donation til Kræftcaféen i Skagen fra Roséløbet” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Donation til Kræftcaféen i Skagen fra Roséløbet”

  • Flot gave.
    Netop alkohol er en af de største årsager til cancer!

  • Peter Dahlgaard

    En god og fortjent donation til cafen. Har selv været ugentlig bruger i 8 måneder, hvor besøgene var en god vej videre i et nyt liv.

  • Virkeligt flot at uddele overskuddet fra Roseløbet til brugerne af Kræftcafeen. .
    Mon ikke det får Mogens Bandholm til at tænke sig lidt om, inden han (måske igen) skal kritisere forskellige aktiviteter som sker hen over sommeren i Skagen.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Donation til Kræftcaféen i Skagen fra Roséløbet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger