To lokale virksomheder løb med sejren ved Børsens prisuddeling

Dennis Conradsen.

To lokale virksomheder løb med sejren ved Børsens prisuddeling

31. oktober 2019 - kl. 15:25 - af

Skagen Blade Technology og Fremco A/S i Frederikshavn vandt i går de fornemme priser ved Børsens Gazelle-prisuddeling i Nordjylland.

I går hyldede Børsen de nordjyske Gazelle-virksomheder, der i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år. 169 nordjyske virksomheder er kåret som gazeller, men det var to lokale virksomheder fra Skagen og Frederikshavn, der løb med de to hovedpriser.

Årets gazellevirksomhed i Nordjylland er Skagen Blade Technology, der med Dennis Conradsen i spidsen har fået en rigtig god forretning i at reparere vindmøller. I 2013 blev dengang 29-årige Dennis Conradsen indsat som direktør i sin fars virksomhed Skagen Sandblæseri & Skibsservice, og i 2014 stiftede han Skagen Blade Technology, der alene i virksomhedens første fire leveår har haft en vækst på knap 6400 procent. I 2018 lød bruttofortjenesten på 54,5 millioner kroner. 

  • Vi er meget glade for den her anerkendelse, som er en stor cadeau til vores medarbejdere og holdet bag. Vi har bygget virksomheden på vores erfaringer inden for vindmølleindustrien, som er opbygget i Skagen Sandblæseri & Skibsservice inden Skagen Blade Technology kom til. Vi har taget den erfaring og vores håndværksmæssige know how inden for vedligehold og opgradering af vindmøller med ud i verden, og det har vores kunder fået øjnene op for, siger Dennis Conradsen.

Den særlige gazellepris Fremstillingsprisen, der hvert år går til den hurtigstvoksende fremstillingsvirksomhed, gik til Fremco A/S i Frederikshavn, der udvikler, producerer og sælger udstyr til indblæsning af fiberkabler. I det seneste regnskabsår landede Fremco A/S på et bruttoresultat på 24 millioner kroner.

  • Det er jo en ære og anerkendelse, som vi er meget glade for. Vi håber at kunne bruge opmærksomheden til at gøre os attraktiv som arbejdsplads, for vores succes er skabt gennem vores medarbejdere, der er utrolig dygtige og engagerede. Vi er 13-14 personer ansat, og så gør vi brug af et stort netværk af underleverandører i Nordjylland i produktionen. Vores løsninger er meget tæt på at være 100 procent danskproducerede, fortæller Morten Ringkjøbing, medejer og ansvarlig for salg & marketing i Fremco A/S.

Erhvervsdirektør i Erhvervshus Nord Niels Bay Christensen er stolt på områdets vegne:

  • Jeg er rigtig stolt over, at vi som område kan mønstre to vindere til at stå øverst på skamlen i Børsens gazelleuddeling i Nordjylland. Det er til stærk inspiration for andre om at tænke stort, og det viser, at vores virksomheder har godt gang i væksten og er med i førerfeltet, siger han.

 

En kommentar til “To lokale virksomheder løb med sejren ved Børsens prisuddeling” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “To lokale virksomheder løb med sejren ved Børsens prisuddeling”

  • Erik Christiansen

    Tillykke med prisen det er rigtig stærk gået det er godt vi har nogle rigtige ildsjæle der kan vil og tør

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To lokale virksomheder løb med sejren ved Børsens prisuddeling' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger