Tak for invitationen Poul

Jens Ulnits er født og opvokset i Skagen.

Tak for invitationen Poul

1. november 2019 - kl. 13:42 - af

Det er efterhünden et par müneder siden Poul Rødsleth ringede og spurgte om jeg var interesseret i at komme pü besøg i Skagen og høre et foredrag fra Beha brødrene, børnebørn til den legendariske Troels Kløvedal. Det var da et forslag, man ikke kunne sige nej til, og da jeg senere pü dagen fortalte min kone, at jeg havde füet to billetter til arrangementet, spurgte vores datter lidt spidst; hvem af jer skal sü ikke med? En henvendelse til Poul løste det problem.

Mit bekendtskab med Poul gür flere ür tilbage. Som udviklingskonsulent i Dansk Hündbold Forbund, var jeg stødt ind i ham ved flere lejligheder, og da jeg selv er født og opvokset i Skagen, og har tilbragt utallige timer i hallen, har vi haft meget at snakke om.

Vi var blevet placeret med en kending fra gamle dage, Morten Christiansen, som jeg ogsü har trÌnet, engang mellem de to verdenskrige. Morten kunne fortÌlle at han var samme ürgang som min lillesøster, der nu bor i København. Jeg kunne til gengÌld fortÌlle, at Rikke, min lillesøster, sammen med sin mand Mikkel havde købt Bed and Breakfast stedet Finns pü Østre Strandvej. Det vidste han nemlig ikke.

De to brødre var en oplevelse. De var virkelig sejlere om en hals. Deres formidling af den 3-ürige verdensomsejling, de har foretaget, var i sÌrklasse. Vi blev ikke kun underholdt, men i høj grad ogsü oplyst. FortÌlleglÌden var stor og timingen perfekt. Mange ting blev belyst, men det var tydeligt, at det, der betød noget pü südan en rejse, ikke var de store sceniske oplevelser, men snarere de nÌre ting. Samspillet indbyrdes pü büden, relationerne mellem vennerne og lokalbefolkningen, der hvor man kom frem. Og alt sammen büret frem af en stor og grundlÌggende respekt for havet. Noget som Skawboer om nogen kan forstü.

Vi tog derfra med en rigtig god fornemmelse. Ikke kun var vi blevet en oplevelse rigere, men jeg kunne ogsü se en hündboldklub i rivende udvikling. Mange nye medlemmer, flere hold og en stolthed over en forening, som kan løfte et südant arrangement.

Og så fik man oveni købet muligheden for at få en julegave i hus til billig penge. Næste års foredrag er nemlig i handlen i dag. Nak og Æd journalisten Jørgen Skouboe, kommer forbi. Vi glæder os allerede.

Heldigvis har jeg allerede muligheden for at gengÌlde Pouls gÌstfrihed i dag og morgen, hvor vi begge deltager i DHF´s Børnehündbold Symposium.

Tak for oplevelsen

Jens Ulnits, Udviklingskonsulent i DHF

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tak for invitationen Poul' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger