Magisk naturformidling i børnehøjde

Magisk naturformidling i børnehøjde

11. november 2019 - kl. 8:59 - af

Han er vild med naturen, og han har sit eget trylleshow, så hvorfor ikke kombinerer de to ting til et temmelig sejt natur-trylle-show. Lørdag den 16. november, kl. 10.30, kan du møde naturtryllekunstner Gustav Urth til Naturtryl på Skagens Bibliotek.

Naturtryl er et lørdagsshow for børnefamilier, hvor magien breder sig, og du bliver klogere på dyr, fugle og planter. I en god blanding af viden, humor og fascination af naturen fortæller Gustav Urth skøre naturhistorier ved hjælp af trylleri.

Den kun 18-årige Urth er nemlig både tryllenørd og naturnørd. Tryllerierne har han beskæftiget sig med i snart seks år, og har mere end 100 optrædener i tryllebagagen både til private fester, byfester, i institutioner og senest også til Naturmødet i Hirtshals. Han er bl.a. tilknyttet Nordsøcentret i Hirtshals, Fuglestationen i Skagen og har netop afsluttet en optagelser for DR og Ramasjang.

Gustav brænder for at formidle viden om naturen især til børn og unge, og han er rigtig god til at være i øjenhøjde med sit publikum. En oplagt chance til at tage hele familien med til en hyggelig og magisk formiddag på biblioteket – og der er fri entré!

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Magisk naturformidling i børnehøjde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger