Julemarked på Knivholt: Besøg Min Energiby

Julemarked på Knivholt: Besøg Min Energiby

18. november 2019 - kl. 13:37 - af

En af nyhederne på årets julemarked på Knivholt Hovedgaard er Frederikshavn Kommunes grønne ambassadører, Min Energiby. Medlemmerne er klar til en snak med alle gæsterne på markedet, der finder sted 30.november og 1.december.

Borgergruppen Min Energiby har forberedt konkurrencer med fine præmier til deltagere i alle aldre. Der er også en bagtanke med at møde frederikshavnere, skagboer og sæbynitter på det traditionsrige julemarked:

”Vi vil gerne fortælle om vores arbejde i Min Energiby og forhåbentlig hverve nye medlemmer til gruppen. Men vi vil også rigtig gerne give nogle gode råd videre om, hvordan julens ekstra affald kan sorteres. Og hvordan overskudsmaden fra julefrokoster og hyggestunder kan forvandles til nye retter, så madspildet minimeres, og højtiden kan fejres med den bedste samvittighed,” siger Lisbeth Møller, der er en af Frederikshavn Kommunes grønne ambassadører.

Min Energiby er på markedet begge dage fra 10 til 16, og byder alle velkomne med bæredygtige smagsprøver og godt julehumør.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julemarked på Knivholt: Besøg Min Energiby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger