Anders Brandt Sørensen: Velfærd til alle

Anders Brandt Sørensen: Velfærd til alle

14. december 2019 - kl. 10:14 - af

På 0-6-årsområdet er der skabt en forventning om bedre normeringer fra Christiansborg. En forventning, som ad åre skal indfries. Allerede i 2019 valgte vi at skrabe 5,29 mio. kr. sammen til bedre normeringer i daginstitutionerne. Det lindrede, men der mangler stadig mere pædagogisk personale i vores institutioner, og vi er overordentlig glade for, at Christiansborg er ”hoppet med på bølgen”. Vores dygtige pædagogiske medarbejdere knokler, og jeg er enormt stolt af at være formand for området. Den faglige stolthed er høj, og jeg skal hilse at sige, at alle trygt kan aflevere deres børn i vores daginstitutioner. Men der mangler kolleger, så vi kan højne det pædagogiske arbejde. Og derfor skal vi også fremadrettet blive ved med at arbejde for bedre normeringer. Socialdemokratiet deler fuldstændig synspunkterne hos de forældregrupper, som lokalt og på landsplan kæmper for bedre normeringer. Det er væsentligt, at de allermindste i vores kommune får en tryg og god start på livet. Hver en krone fra Christiansborg vil blive kanaliseret direkte hen til bedre bemanding i daginstitutionerne.

Og det er enormt vigtigt, at de folketingspolitikere, der lover flere penge til området, leverer varen. Det skyldes den væsentlige pointe, at hvis kommunen skal skaffe de 40-50 mio. kr., som minimumsnormeringer koster, så vil det betyde drastiske og ødelæggende besparelser for skoler, handicappede, ældre osv. Det har vi ikke til sinds at gennemføre. Og hvis der er nogle partier, der stikker os andre blår i øjnene i forhold til, at kommunen nemt kan skaffe 40-50 mio. k.r, så synes vi, de anstændigvis skal anvise, hvor i budgettet pengene kan findes. Socialdemokratiet ser i hvert fald ikke penge i den størrelsesorden ligge ubrugt hen.

Hvis det gør os til dårlige byrådspolitikere, at vi tænker på alle grupper i samfundet, så er vi dårlige byrådspolitikere. Men vi er i så fald stolte af titlen.

Formand for Børne&Ungdomsudvalget,

Anders Brandt Sørensen(S)

En kommentar til “Anders Brandt Sørensen: Velfærd til alle” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Anders Brandt Sørensen: Velfærd til alle”

  • Har Socialdemokratiet ikke glemt os pensionister der bor i eget hjem og som medSocialdemokratiet i spidsen har udsultet folkepensioniswter .Mogens Lykketoft der stjal den Sociale pensionsfondt på 153 milliarder kroner som vilo medlemmer betalte 2% afr vores indkomst til og som i dag ville give lidt mere end vi får i ATP .oG mETTE fREDERIKSEN DER INDFØRTE DEN GENSIDIGE FORSØRGERPLIGT SOM HAR BETYDET EN FORRINGELSE AF PENSIONEN PÅ OMKRING 8500 KR.oG NU VIL sOCIALDEMOKRATIET STEMME IMOD AT OPHÆVE DEN gENSIDIGE fORSØRGERPLIGT JO JEG MÅ SIGE AT sOCIALDEMOKRATIET HAR NEDGJORT OG PENSIONISTER SELV OM DEM ER ER PENSIONISTER I DAG IKKE ALTID HAR HAFT DET NEMT PÅ ARBEJDSMARKEDET OG ER NEDSLITTET JA HAM BRYGGERIARBEJDERN DER FIK LØFTE OM TIDLIG PENSION JO DEN KAN HAN KIKKE LANGT EFTER

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Anders Brandt Sørensen: Velfærd til alle' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger