ForårsRevyen ønsker publikum et godt nytår

Foto: Dan Bertelsen og Gert Valgren På fotoet ses fra venstre: Dorthe Pedersen, Anja Lønborg, Lisbet Lykkegaard, Per K. Nielsen, Mads A. M. Vestergaard.

ForårsRevyen ønsker publikum et godt nytår

31. december 2019 - kl. 7:12 - af

Vinterens mørke tid er på retur, og vi går nu langsomt mod lysere tider!

Det samme gør ForårRevyens aktører. De er fyldt med energi, og glæder sig til at opføre 2020 revyen på Hotel Hvideklit i dagene 7., 8., 11., 12., 13. og 14 marts.

Revyholdet lover at ForårsRevy 2020 på Hotel Hvideklit bliver en fest. Revyholdet har siden august holdt adskillige tekstmøder, og nu er alle tekster valgt ud – og der bliver i høj grad noget for alle. Selvom revyen er en klassisk lagkagerevy med en god blanding af musikalitet, satire, galskab og komik, bliver der også plads til fornyelse og et moderne udtryk, siger revyens instruktør Kalle Meyer Vestergaard.

Revyholdet begynder at øve allerede den 2. januar og med premiere den første fredag i marts får revyens skuespillere og orkester ikke meget tid til at holde fri. Der skal øves med tekster og melodier, så numrene kommer så godt ind under huden, at alt står skarpt og gennemarbejdet på den store flotte scene til marts 2020.

Revyen startede sit billetsalg den 2. november, og lige nu er halvdelen af billetterne solgt. Hvis du endnu ikke har bestilt dine billetter, kan du sagtens nå det. Det kræver kun et par klik på revyens hjemmeside: www.forårsrevy.dk

Hele ForårsRevyen vil gerne ønske alle et RIGTIG GODT NYTÅR! Vi ses til marts!!!

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'ForårsRevyen ønsker publikum et godt nytår' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger