Åbent hus på handelsskolen: Hør om nyt studieophold i USA

Kina tur 2019 fra venstre mod højre: Emma Ramlov Jensen, Clara Bucholtz Madsen og Katarina Smed Kruuse fra globaliseringslinjen Frederikshavn Handelsskole.

Åbent hus på handelsskolen: Hør om nyt studieophold i USA

5. januar 2020 - kl. 8:45 - af

Allerede fra næste år kan tredjeårselever på Frederikshavn Handelsskole komme på tre ugers studieophold i Seattle, USA. Man kan høre mere om den nye mulighed og uddannelserne inden for EUD, EUX og HHX til åbent hus den 9. januar.

Torsdag den 9. januar slår Frederikshavn Handelsskole dørene op til åbent hus for alle interesserede klokken 19.00 – 21.20. Handelsskolen er en lokal skole med et globalt perspektiv, og man kan blandt andet høre om den nye spændende mulighed for et tre ugers studieophold i Seattle, USA.

I dag får vores tredjeårselever på globaliseringslinjen tilbudt to ugers studietur til Kina, men vi vil gerne udvide med et globalt tilbud til alle i 3.g. De kan nu komme på et decideret studieophold i tre uger i Seattle, hvor de bor privat hos en amerikansk familie og får undervisning på University of Washington, siger rektor Mik Ingenuus.

Det er det erfarne bureau Experience America, der arrangerer turen. De har gode kontakter til store virksomheder som fx Amazon, Boeing, Facebook og Microsoft, og der kommer til at indgå besøg hos nogle af giganternes hovedkontor. Tilbuddet gælder alle 3.g elever, og globaliseringselever på HHX kan fremover vælge mellem studietur til Kina eller studieophold i USA.

Katarina Smed Kruuse går i dag i 3.g på HHX globaliseringslinjen. I 1. g var hun i Bruxelles, 2.g i Athen og i 3. g har hun været på to ugers studietur til Kina.

  • Jeg var grebet af det her med det internationale og at rejse og få et globaliseret perspektiv, så derfor valgte jeg globaliseringslinjen. Det er superfedt at komme ud i verden og opleve ting og se kulturen i stedet for bare at læse om det, fortæller hun. 

En vej til erhvervslivet eller videre uddannelse
Til åbent hus kan man også blive klogere på de tre uddannelsesretninger på Frederikshavn Handelsskole og de mange linjer, man kan vælge. Erhvervsuddannelserne (EUD) klæder de studerende på til mødet med erhvervslivet inden for brancherne detail og handel. Den fireårige EUX giver både en vej direkte til erhvervslivet inden for kontor, handel eller detail og adgang til at fortsætte på en videregående uddannelse. HHX er en treårig gymnasial uddannelse, hvor man kan vælge retningen Sprog, Økonomi, Globalisering eller Iværksætteri. HHX giver adgang til de videregående uddannelser.

  • Vores uddannelser rummer et væld af muligheder for en direkte vej til en karriere i erhvervslivet eller til at tage en videregående uddannelse. Vi håber, at mange unge mennesker og deres forældre vil kigge forbi til åbent hus, hvor vi står klar til at synliggøre indhold og muligheder i de forskellige uddannelser, siger Brian Andersson, direktør på Frederikshavn Handelsskole.
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent hus på handelsskolen: Hør om nyt studieophold i USA' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger