Handelsskoleelever vinder Nordeas Iværksætterpris

Handelsskoleelever vinder Nordeas Iværksætterpris

14. januar 2020 - kl. 13:15 - af

De fem elever fra Frederikshavn Handelsskole vandt i weekenden Nordeas Iværksætterpris ved regionale Entreprenørskabsmesse i Aalborg med virksomheden MyEpi.

Igen, igen tager de fem elever fra HHX på Frederikshavn Handelsskole  – Jakob Junker Jeppesen, Christina Jepsen, Julie Olesen Mølholt, Laurits Rømer Christensen og Sofie Seedorff Sørensen – en sejr med deres iværksætteridé MyEpi. Efter at have vundet to interne konkurrencer på handelsskolen deltog gruppen i lørdags i den regionale Entreprenørskabsmesse i Aalborg.

Ud af de 47 deltagende virksomheder blev de vinder af Nordeas iværksætterpris, hvor præmien var 4000 kr.  I den samlede stilling fik de en flot 3 plads. Det betyder, at de har kvalificeret sig til den Nationale Entreprenørskabsmesse i Odense den 5. og 6. Februar 2020.

En fra gruppen har selv epilepsi, og det har inspireret gruppen til at udvikle prototypen på en app, som kan kobles til et smartwatch eller pulsur. Ved et epileptisk anfald stiger pulsen og nogle rytmiske bevægelser – det får appen MyEpi til at sende en besked til de pårørende med en GPS-lokation.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Handelsskoleelever vinder Nordeas Iværksætterpris' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger