Fortællinger fra søn til en demens-ramt

Fortællinger fra søn til en demens-ramt

17. januar 2020 - kl. 7:33 - af

Cirka 400.000 danskere er pårørende til en person med demens. Du kan høre fortællingen fra en af dem og blive klogere på Alzheimers. Forfatter Frederik Lindhardt fortæller i et foredrag sin historie som søn til tidligere biskop i Roskilde Jan Lindhardt, der fik konstateret demens i 2012.

Foredraget handler om sorgen, frustrationerne og håbløsheden. Om minderne, humoren, nærheden og kærligheden. Ligesom den handler om, hvordan Alzheimers og demens udfordrer os og vores syn på selvstændighed, på værdighed, på fornuft.

Kort sagt handler foredraget om, hvad Alzheimers gør ved mennesker. For man kan ikke undgå at lære noget om sig selv, om livet, når man bliver konfronteret med sygdom og død.

Kom og vær med til en spændende aften, hvor du ud over foredraget har mulighed for at orientere dig om Frederikshavn Kommunes tilbud til mennesker med demens og deres pårørende.

Inden foredraget tilbyder Ingeborghus en let anretning til 50 kr. pr kuvert, ligesom der er mulighed for at se Ingeborghus’ faciliteter.

Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding. Ved spisning er der dog tilmelding senest fredag d. 17. januar på telefon 98 45 59 22.

Foredrag ved forfatter Frederik Lindhardt
Torsdag d. 23. januar kl. 19.00-21.00 (spisning og rundvisning fra kl. 17.30)
Ingeborghus, Ingeborgvej 1, 9900 Frederikshavn

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fortællinger fra søn til en demens-ramt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger