Lægevagten bliver som forventet lukket

Pr. 1. marts er det slut med lægevagten på Lunds Allé.

Lægevagten bliver som forventet lukket

28. januar 2020 - kl. 23:24 - af

Regionsråds politikerne har valgt at lægevagterne i Brovst, Skagen og i Farsø lukker pr. 1. marts.

– Et flertal har godkendt den aftale til lægevagt, der foreligger. Også selvom den har det klare minus i sig, at det betyder, at der er nogle mennesker, der får længere til vagtlæge, siger regionsrådsformand Ulla Astman umiddelbart efter beslutningen til TV2 Nord.

Socialdemokratiet, Venstre og Konservative stemte for, mens Thomas Hav (up), SF, Dansk Folkeparti, Enhedslisten, samt Ejner Guldager Nielsen (S) , der bor i Skagen, stemte imod. Dermed var der 28 stemmer for og 8 i mod forslaget.

 

3 kommentarer til “Lægevagten bliver som forventet lukket” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Lægevagten bliver som forventet lukket”

  • Svein Kristiansen ( NO)

    Har i 30 år feriert både sommer og vinter i Skagen. Med all den turismen er den en skam at Skagen ikke skal ha en legevakt. Men i første rekke kommer selvsagt tryggheten til de som bor i Skagen. Det er ikke alltid kommunesammenslåinger er til det beste, noe Skagen har fått erfare ved flere anledninger.

  • Niels Peter Schack-Eyber

    Kortsigtet, utrygt, absurd, menneskefjendsk, uprofessionelt, trist, deprimerende – fuldstændig i tråd med de involverede parters engagement.

  • Jeg mangler simpelhen ord – for mage til større skandale og inkompetence, skal man lede længe efter. Flosker eller dårlige undskyldninger og hvad der ellers måtte komme, kan jeg ikke bruge til “dytte”. Skagen by har før bevist, at VI kan selv, når det drejer sig om at stå sammen i alle henseender uafhængigt af regionen/Fr.havn kommune. Jeg mener, at vi igen må tage hinanden i hænderne og danne ring om det der er svært og selv skabe vores egen tryghed. Jeg har ikke en facitsliste på vagtlæge problemet i Skagen, men noget skal der gøres – nok er nok. 112 opkald er måske en mulighed, men ikke løsningen fremadrettet.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lægevagten bliver som forventet lukket' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger