Ændret sammensætning af Plan- og Miljøudvalget

Mette Hardam udtræder af Plan og Miljø udvalget.

Ændret sammensætning af Plan- og Miljøudvalget

2. februar 2020 - kl. 10:09 - af

Som en konsekvens af, at Anders Broholm (V) er stoppet i Byrådet og erstattes af Jens Borup (V) sker der ændringer i sammensætningen af Plan- og Miljøudvalget.

Udvalgets formand Mette Hardam (V) udtræder, og Jytte Høyrup (V) indtræder i Plan- og Miljøudvalget pr. 1. februar 2020.

Endvidere er Anders Brandt Sørensen (A) er indtrådt i Plan- og Miljøudvalget i Jens Hedegaard Kristensens orlovsperiode, som er bevilget til og med maj 2020.

Plan- og Miljøudvalget består fremdeles af følgende medlemmer: Erik Kyed Trolle (A), Anders Brandt Sørensen (A), Tina Elisabeth Nymann (A), Jytte Høyrup (V), Peter E. Nielsen (UP), June Menne (A) og Peter Sørensen (V). Udvalget tager ændringerne til efterretning på næste møde den 4. februar.

Plan- og Miljøudvalget træffer bl.a. beslutninger om: myndighedsopgaver inden for affald og forsyningsområdet (vand, varme, el og spildevand Planloven, kommuneplan og lokalplaner), naturbeskyttelse, byggeri, byfornyelse og boligforbedring, kollektiv trafik, taxabevilliger samt gadenavne.

 

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ændret sammensætning af Plan- og Miljøudvalget' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger