Nye almene boliger på vej i Skagen

Hvor på Skagavej de almene boliger skal opføres bliver først offentlig gjort senere.

Nye almene boliger på vej i Skagen

14. februar 2020 - kl. 10:56 - af

Birgit S. Hansen, borgmester i Frederikshavn Kommune og formand for Økonomiudvalget.

Økonomiudvalget i Frederikshavn Kommune besluttede i går at afsætte penge til nye almene boliger i Skagen. I alt 5,5 millioner kroner er afsat til formålet

Der er stor efterspørgsel på almene boliger i Skagen, men det er svært at finde ledige lejemål for boligsøgende i byen. I går besluttede et enigt Økonomiudvalg at afsætte 5,5 millioner kroner til opførelsen af nye almene boliger. Og det er en vigtig prioritering, siger borgmester Birgit S. Hansen, der er formand for Økonomiudvalget.

– Det er vigtigt for os, at der er almene boliger til alle de borgere, som ønsker at finde et nyt hjem i Skagen. Nu er pengene fundet, og vi forventer, at borgere inden længe kan få en nøgle i hånden til et nyt lejemål i byen, siger hun.

To konkrete projekter
Økonomiudvalget har meddelt boligforeningerne, at man i 2021 har i sinde at prioritere Skagen Boligforenings byggeprojekt på Skagavej og Frederikhavn Boligforenings projekt på Kirkevej. Der afsættes 2,9 millioner kroner til førstnævnte projekt og 1,8 millioner kroner til sidstnævnte. I alt 4,7 millioner kroner. De resterende 800.000 kroner, ud af puljen på 5,5 millioner kroner, overføres til budgettet for prioriteringen af projekter i Skagen til gennemførelse i 2022.

– Nu er der så op til boligforeningerne at komme i arbejdstøjet. Vi opfordrer dem til at arbejde videre med de to konkrete projekter, der er på tegnebrættet, siger Birgit S. Hansen, borgmester i Frederikshavn Kommune og formand for Økonomiudvalget.

4 kommentarer til “Nye almene boliger på vej i Skagen” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Nye almene boliger på vej i Skagen”

 • Henning Pedersen

  Følg med på Kommunens hjemmeside, og læs referat af økonomiudvalgets møde og ikke mindst bilagene. Det er ikke boliger anno 2020. Det kan gøres bedre. Det er en ommer. 10 projekter uden visioner og nytænkning??

 • Peter Sørensen tro dig, jeg ved det. Min stemme ved næste kommunalvalg er så langt væk fra alle socialdemokrater værdier og Birgit Hansens politik i det nordjyske, at selv den Socialdemokratiske ideologiske røde rose ville falme sammen med Ulla LAstman.

 • Peter Sørensen

  Hvis nogen sidder og tænker, at man ikke får meget byggeri for 4,7 mio. kroner, vil jeg blot for forståelsens skyld tilføje, at beløbet naturligvis alene er kommunens bidrag til disse almene boliger. (Indskud i Landsbyggefonden).
  Peter Sørensen, Venstre

 • Lennart Hårdberg Nielsen

  Ville være ønskværdigt hvis kommunen ligeledes ville prioriterer lejeboliger i Ålbæk. Men man er måske mere opsat på at få solgt sine byggegrunde syd for Ålbæk?

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nye almene boliger på vej i Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger