Fradragstesten er i luften – har du styr på dine fradrag?

Fradragstesten er i luften – har du styr på dine fradrag?

7. marts 2020 - kl. 8:10 - af

Spørgsmålene om, hvorvidt man har uudnyttede fradrag, er helt aktuelle i disse dage, hvor årsopgørelsen inden længe er tilgængelig hos Skattestyrelsen – helt præcist den 9. marts.

Der er ingen, som har lyst til at betale for meget i skat. Det gælder nok for de fleste. Derfor har et af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder udviklet en interaktiv test, som giver danskerne et hurtigt og nemt overblik over de 15 mest gængse skattefradrag.

Nemt at tjekke efter

BDO har med Fradragstesten haft en intention om at gøre det en anelse mere interessant for lønmodtagere og øvrige danskere med forholdsvis enkle indkomstforhold at tjekke, om de får de fradrag, de har fortjent. For emner som skattefradrag og årsopgørelse er ikke altid det mest spændende. Og interessen for testen har været stor, siden BDO udviklede den i 2016. Bare sidste år var der mere end 500.000 danskere, som var inde og tjekke fradragene igennem via fradragstesten.dk.

Cand. Merc. Aud. Clavs Nielsen fra BDO i Skagen siger: ”Danskerne har alle dage været interesseret i at betale det korrekte beløb til Skattestyrelsen – og det kan vi jo godt forstå. Derfor har vi i BDO udviklet Fradragstesten. Reglerne for skat og fradragene heraf er faktisk ganske enkle her i landet. Alligevel kan man glemme at få indberettet de fradrag, man er berettiget til, og her vil vi gerne være med til at hjælpe, skatteyderne på plads.” 

Tag Fradragstesten her: https://fradragstesten.dk/

 

BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab er et danskejet revisions- og rådgivningsvirksomheder, er medlemmer af BDO International Limited – et UK-baseret selskab med begrænset hæftelse – og dele af det internationale BDO netværk bestående af uafhængige medlemsfirmaer. BDO er varemærke for både BDO netværket og for alle BDO medlemsfirmaerne. BDO i Danmark beskæftiger mere end 1.300 medarbejdere, mens det verdensomspændende BDO netværk har ca. 90.000 medarbejdere i mere end 165 lande.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fradragstesten er i luften – har du styr på dine fradrag?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger