Flere elever søger ind på handelsskolen

Flere elever søger ind på handelsskolen

8. marts 2020 - kl. 10:02 - af

145 unge har indtil videre tilmeldt sig EUD, EUX eller HHX på Frederikshavn Handelsskole med start i august. Det er allerede nu flere, end der startede sidste år.

Der bliver mere fyldt på gangene på Frederikshavn Handelsskole til august med flere nye, unge mennesker. Der er nemlig allerede 145 unge, der har tilmeldt sig studiestart i august på enten EUD, EUX eller HHX. Det er allerede nu flere, end der startede sidste år. Det glæder naturligvis direktør Brian Andersson.

– Der er fremgang på alle tre uddannelser, så det er vi selvfølgelig rigtig tilfredse med. Der er stadig mulighed for at søge ind, så fortsætter søgemønstret som sidste år, så ender vi nok med at oprette én eller to klasser yderligere, fortæller han.

Det er HHX, der som vanligt er den mest søgte. Der er stadig plads og mulighed for at melde sig til en uddannelse på handelsskolen via deres hjemmeside eller optagelse.dk. Brian Andersson vurderer, at det er handelsskolens tilbud og arbejde med synlighed i folkeskolen, som er med til at tiltrække eleverne.

– Jeg tror, at det fokus vi har haft gennem årene på innovation, globalisering og et tæt samarbejde med erhvervslivet har manifesteret sig hos vores elever og i lokalsamfundet. Samtidig gør vi en stor indsats for at gøre uddannelsesmulighederne synlige i folkeskolen via brobygning og andre initiativer, forklarer Brian Andersson.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flere elever søger ind på handelsskolen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger