Nordjyske sportsklubber kan score 10.000 kr. hver til sportsudstyr

Nordjyske sportsklubber kan score 10.000 kr. hver til sportsudstyr

9. marts 2020 - kl. 9:06 - af

Coca-Cola vil styrke nordjyske sportsklubber med OL-konkurrence.

I anledning af De Olympiske Lege denne sommer hylder Coca-Cola Danmark den lokale sportsånd med en stor OL-konkurrence, hvor landets sportsklubber kan vinde op til 2 mio. kr. til sportsudstyr. Frem til den 23. marts kan nordjyske sportsklubber tilmelde sig den særlige OL-konkurrence, der giver lokale klubber mulighed for at vinde op til 10.000 kr. hver til sportsudstyr ved at indsamle skruelåg.

Når faklen tændes ved De Olympiske Lege i Tokyo den 24. juli, er det med Coca-Cola som sponsor for begivenheden. I den anledning hylder Coca-Cola de danske sportsklubber og den lokale klubånd.

Frem til den 23. marts kan nordjyske sportsklubber tilmelde sig den store Coca-Cola OL-konkurrence. Bliver klubben udvalgt, har den mulighed for at vinde op til 10.000 kr. til sportsudstyr fra Sportmaster ved at indsamle skruelåg. Foreninger inden for alle sportsgrene kan deltage, så det er bare om at få tilmeldt sig, hvis man har brug for nyt sportsudstyr.

‚ÄĚCoca-Cola er igen i √•r sponsor for OL, da vi gerne vil fremme udviklingen af sport for b√•de sportsud√łvere og tilskuere. I Coca-Cola Danmark har vi et stort √łnske om at st√łtte dansk idr√¶t og det lokale foreningsliv ‚Äď ogs√• her i Nordjylland. Vi ved, at mange sportsklubber har brug for penge til sportsudstyr. Derfor giver vi nu alle typer klubber her i regionen mulighed for at f√• op til 10.000 kr. til nyt sportsudstyr. Det kan v√¶re nye bolde, drikkedunke eller sportstr√łjer, eller hvad man nu lige har brug for. Vi h√•ber, at det kan v√¶re med til at skabe endnu st√łrre gl√¶de hos klubmedlemmerne,‚ÄĚ fort√¶ller Philip Wedgwood, Senior Brand Manager for Coca-Cola i Danmark.

Hjælp din lokale klub med at samle skruelåg

Hver klub kan få op til 10.000 kr. afhængig af, hvor mange skruelåg det lykkes at indsamle. Så det handler om at mobilisere alle i klubben, men også forældre, bedsteforældre og fans kan være med til indsamlingen.

‚ÄĚVi h√•ber, at rigtig mange sportsklubber vil deltage, og at alle vil hj√¶lpe deres lokale klub med at indsamle skruel√•g. S√• uanset om man er aktiv sportsud√łver, om ens b√łrneb√łrn tr√¶ner i en klub, eller man bare gerne vil st√łtte det lokale foreningsliv, er man meget velkommen til at hj√¶lpe med at samle skruel√•g sammen og st√łtte sin lokale sportsklub,‚ÄĚ siger Philip Wedgwood.

Sådan deltager din sportsklub i OL-konkurrencen

Sportsklubber kan tilmelde sig på www.coke.dk frem til den 23. marts. Her registrerer man sin klub via Holdsport, der er samarbejdspartner for Coca-Cola. Hvis klubben i forvejen er medlem af Holdsport, logger man bare ind. Er klubben ikke medlem, er det gratis at oprette en profil og deltage.

I slutningen af marts offentligg√łres navnene p√• de nordjyske klubber, der er udvalgt til at deltage. Klubberne f√•r herefter leveret en indsamlingsstation, som de kan indsamle skruel√•g i, i perioden 1. april ‚Äď 31. maj.

  • Sportsklubber skal v√¶re registreret i Centralt ForeningsRegister for at deltage i konkurrencen.
  • Skruel√•g skal v√¶re fra flasker af m√¶rkerne Coca-Cola, Fanta, Sprite, Fuze Tea, Raml√∂sa eller Kildev√¶ld ‚Äď light-versioner og diverse smagsvarianter af disse m√¶rker t√¶ller med.
  • Pengepr√¶mien kan udelukkende bruges p√• sportsudstyr i Sportmaster og uddeles til klubberne i juni 2020.

 

Coca-Cola og De Olympiske Lege
Samarbejdet mellem Coca-Cola og De Olympiske Lege har varet i mere end 90 år, og Coca-Cola er dermed den ældste sponsor for OL. Det langvarige samarbejde begyndte ved OL i Amsterdam i 1928, og Coca-Cola har sponseret hvert OL lige siden. I 2020 sponserer Coca-Cola OL i Tokyo, Japan.
Coca-Cola og OL deler værdier om at fremme fred, mangfoldighed og fairplay over hele verden.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyske sportsklubber kan score 10.000 kr. hver til sportsudstyr' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger