Ungeklimaråd arrangerer tøjsalg

Ungeklimaråd arrangerer tøjsalg

18. marts 2020 - kl. 8:55 - af

Ungeklimarådet i Frederikshavn Kommune opfordrer folk til at rydde op i garderoben og sælge ud af det, der ikke længere er i brug. Det sker ved et tøjsalg lørdag 25. april i Maskinhallen i Frederikshavn

Kjoler, cowboybukser, smykker, sko. De fleste klædeskabe har en jakke for meget og en taske, der ikke bliver brugt. Og overforbruget presser ikke kun dankortet, men også den dårlige samvittighed. Begge dele kan man nu få lettet – en smule. For anden gang står Ungeklimarådet bag en tøjsalg-dag:

”På bare det ene år, der er gået siden vi holdt tøjsalget for første gang, er der kun kommet endnu større fokus på genbrug, klima og CO2-aftryk. I Ungeklimarådet håber vi derfor, at købere og sælgere endnu en gang vil bakke op om denne her lokale klimaindsats. Man kan spare penge, og man gør en forskel for miljøet, for tøj er en af de ting, som verden bruger mange ressourcer på, så det betyder noget, hvis vi bruger tøjet, til det er helt slidt op,” siger Sofie Nielsen, der er medlem af Ungeklimarådet.

Genbrugsguld til garderoben

Tøjsalget foregår igen i år i Maskinhallen i Frederikshavn, og det er gratis at booke en stand.  Alle interesserede er velkomne til at sælge deres aflagte tøj, sko, tasker og smykker. Standen består af et bord, har man behov for tøjstativ kan man selv medbringe det.

”Vi opfordrer alle, både yngre og ældre, til at komme og købe og sælge. Vi vil gerne gøre tøjsalget til en begivenhed, der afspejler at vi bor i et lokalsamfund, der tager klima-ansvaret til sig, og at vi gør dem til vores. Det er ikke bare en livsstil for nogen, det er noget der vedrører os alle. I Ungeklimarådet håber vi på en rigtig god dag med masser af aktivitet og handel,” siger Viktor Kiis fra Ungeklimarådet.

Tøjsalget finder sted lørdag 25.april fra 11 til 15. Maskinhallen er åben for sælgere fra 10 til 16. Det er gratis at deltage, og hvis man vil booke en stand, er det efter først til mølle princippet. Det sker på: ungeklimaraadet@gmail.com

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ungeklimaråd arrangerer tøjsalg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger