Mange kom og mødte illustrator fra Ålbæk

Aalbæk-kunstner Christine Høj Kähler Bilde og forfatter Ann Bilde var i 1½ time travlt beskæftiget med at signere bøger udenfor boghandlen Kon-Tur i Sæby. Fredag gentager de succesen i Frederikshavn Boghandel. (Foto: Soraya Khan).

Mange kom og mødte illustrator fra Ålbæk

15. juli 2020 - kl. 7:55 - af

I lørdags  fik Aalbæk-kunstner Christine Høj Käher Bilde sin debut som børnebogs-illustrator. Det skete med udgivelsen af eventyret ”Den smilende Kamel kommer til søen”. Og mange lokale og også danske og enkelte tyske turister fandt vej til boghandlen Kon-Tur på torvet i Sæby. Her kunne de foruden bogens illustrator også møde forfatter Ann Bilde , som i 1½ time var travlt beskæftiget med at signere bøger til de fremmødte. De kunne også nyde et glas rosévin eller juice osv. Fredag den 17. gentager forfatter og illustrator succesen i Frederikshavn Boghandel fra klokken 15 til 16.

”Den smilende Kamel kommer til søen” bliver i pressen betegnet som ”en sød og sjov fortælling”. Pressen skriver også, at dyrene i eventyret ”hver især er ganske særlige og hovedsageligt venlige. Men selvfølgelig er alt ikke lutter idyl, for en dag kommer der en rovfugl og en slange ned til søen, og så er det slut med freden. Men mon ikke det hele ordner sig til sidst?”

Christine Høj Kähler Bilde bor i Aalbæk og er glas- og billedkunstner med eget værksted og butik. Hendes kunst forhandles bl.a. også på Grenen Kunstmuseum og i udvalgte butikker i Aalbæk. Forfatter Ann Bilde er vokset op i Fiskerklyngen i Frederikshavn, men bor i Sæby. Hun har for nylig fejret sit 20-års jubilæum som forfatter og er mest kendt for en række spændingsromaner og dokumentarbøger. 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mange kom og mødte illustrator fra Ålbæk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger