Gratis koncert for børn på Kappelborg

Gratis koncert for børn på Kappelborg

21. juli 2020 - kl. 6:50 - af

Kære børn, børnebørn, forældre og bedsteforældre, tanter, onkler og kusiner – kig forbi til en sjov – og gratis – koncert på Kappelborg, når crazy-bandet Tubalupa gæster Kappelborg med deres i ørefaldende musik, torsdag d. 6. august kl. 11, og igen kl. 15.

Tubalupa inviterer alle på en forrygende rejse med figurer fra vores alles barndom. Sjov i gaden, fis og ballade, lystig musik i spandevis og fantasifulde historier som perler på en snor. Med smittende begejstring spoler de fire veloplagte Tubalupa-musikere tiden tilbage til dengang, mor var dreng, og leg og hittepåsomhed gik hånd i hånd: Børn kastede med makrelmadder, cyklede rundt med benene på styret, tørrede ituslåede æg op med naboens hund eller stak hele hånden ind i munden, så den sad fast og skolens pedel måtte trække den ud sammen med et par mælketænder…

Tubalupas iørefaldende world- og folkemusik møder alle generationer i øjenhøjde i et muntert mix af musik og fortælling, så der er ingen undskyldning for at blive hjemme!

Der er fri entré til disse koncerter, men en adgangsbillet skal hentes på kappelborgskagen.dk, hvis man vil være sikker på at få plads.

Koncerterne er en del af ”Sommeraktiviteter for børn og unge”, og sponseret af Frederikshavn Kommune. – Frederikshavn Kommune uddeler i år 1,8 millioner kroner til foreninger, institutioner og privatpersoner, der laver sommerferieaktiviteter for børn i alderen 6-17 år. I alt har indsatsen resulteret i flere end 60 forskellige gratis eller meget billige aktiviteter i vores kommune i sommerferien. Hensigten med midlerne har været at støtte op om børnene – enten i form af at lukke de faglige huller, som corona-hjemsendelsen har skabt, eller ved at øge social trivsel med fokus på børnenes deltagelse i fællesskabet.

En samlet oversigt over aktiviteterne finder du på www.frederikshavn.dk.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gratis koncert for børn på Kappelborg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger