Ambassadører mødtes med Birgit, Bjarne og Allan

Ambassadører mødtes med Birgit, Bjarne og Allan

8. august 2020 - kl. 6:20 - af

Skagen Ambassadører mødtes i forgårs i Skagen til deres årlige møde, sammen med Borgmester Birgit S. Hansen, Viceborgmester Bjarne Kvist og formand for erhvervsforeningen i Skagen Allan Kastor Andersen. 

Skagen Ambassadørerne har alle stærk tilknytning til byen, og har kommittet sig til at skabe goodwill og kendskab til vores egn, hvor og når de kan, herunder at arbejde for muligheder for hele kommunen, men Skagen i særdeleshed.

De viser os verden, de vil stå os bi, og vil os og den egn de holder så meget af det bedste.

4 kommentarer til “Ambassadører mødtes med Birgit, Bjarne og Allan” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Ambassadører mødtes med Birgit, Bjarne og Allan”

 • Der er masser af mangfoldighed i disse mennesker.

  Christina Sørensen Lötter, erhvervskvinde og bestyrelsesmedlem
  Direktør i ejerskabet af OKE Skagen Aps – en 80 år gammel fiskekutter, erhvervet i 1988 af Jørgen Philip-Sørensen (Christinas far, som tidligere var Skagen Ambassadør).

  Jens-Christian Wandt, operasanger
  Jens-Christian Wandt har synget over det meste af Europa, i Australien og USA og har indspillet flere album, heriblandt Danske Sange, Jul i Skagen og Sommer i Skagen. Han optræder gerne i rollen som konferencier, skribent, debattør, programvært og kulturambassadør. Han er arrangør og initiativtager til Verdensballetten som optræder ved den Tilsandede Kirke og andre spektakulære steder i Danmark.

  Ellinor Sæther, kosmetikdistributør og bestyrelsemedlem
  Har opbygget firmaet Sæther Nordic A/S – et kosmetikfirma, der distribuerer mere end 50 mærker inden for kosmetik og parfume. Firmaet har hovedsæde i Farum. Ellinor Sæther er født og opvokset i Skagen og har stadig familie i Skagen samt hus i Gl. Skagen. Indtil for nylig eneejer og direktør for Sæther Nordic, men vil fremover koncentrere sig om bestyrelsesarbejde.

  Tavs Jensen Vagnby, direktør
  Tavs Jensen Vagnby er direktør for og ejer af International Design House Ltd. i Hong Kong. Firmaet sælger livsstilsprodukter, bl.a. Piet Hein, Eva Solo, Jacob Jensen og udvikler koncepter og design af emballage. International Design House producerer desuden emballage via underleverandører i Kina. Tavs Jensen Vagnby har sommerhus i Skagen

  Renè Ludvigsen, administrende direktør
  Direktør for Heidelberg Graphics i Thailand, og arbejder fra hovedkontoret i Bangkok. Heidelberg Graphics er en af de største virksomheder indenfor printere, kopimaskiner, press, offset og service. Rene har igennem en del år haft sin sommer residens i gl. Skagen.

  Friis Arne Petersen, ambassadør
  Danmarks ambassadør i Kina fra 1. september 2011. Friis Arne Petersen var før udstationeringen i Kina ambassadør i USA fra 2005 – 2010. Fra 1997 – 2005 var Friis Arne Petersen direktør for Udenrigsministeriet. Er født og opvokset i Skagen

  John Madsen, virksomhedsejer
  Ejer Micro & Macro Approach konsulentfirma i Kuala Lumpur, Malaysia. Firmaet er også repræsenteret i Kina, Hongkong og Danmark. Micro & Macro Approach rådgiver om sourcing og outsorcing. Blandt kunderne er: Carlsberg, Philip Morris, Mars Inc., Dumex, Hyster og John Deere. John Madsen har siden 2006 været rådgiver for den danske regerings investeringsfond, IFU.

  Frank Uhrenholt, kammerherre, godsejer og erhvervsleder
  Ejer Uhrenholt-firmaerne, som sælger fødevarer, bl.a. ost og laks. Frank Uhrenholt har opbygget en milliard-koncern og helliger sig nu byggeri af eksklusive lejligheder. Frank Uhrenholdt bor privat på slottet Faurskov i Middelfart og ejer ligeledes et hus i Gl. Skagen.

 • Kunne man få navne og titler på disse mennesker, og hvorfor de skulle være bedre ambassadører end andre turister

 • Helle. Jeg har lidt svært ved at se den manglende mangfoldighed.. Måske du kan finde tid til at forklare hvad du mener.

 • Savner mere mangfoldighed i Skagen Ambassadør gruppen 😊

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ambassadører mødtes med Birgit, Bjarne og Allan' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger