Forestående trafiksikkerhedsprojekter i Skagen og Ålbæk

Forestående trafiksikkerhedsprojekter i Skagen og Ålbæk

9. august 2020 - kl. 8:13 - af

Teknisk Udvalg følger på udvalgets næste møde den 10. august op på Trafiksikkerhedsudvalgets aktivitetsplanen for 2020, som blev godkendt i starten af maj. den 4. maj.

Trafiksikkerhedsudvalget ønsker at udføre 5 projekter i år.

I Ålbæk gælder det Skagensvej. Her ønskes en ændret skiltning i forbindelse med ønske om flytning af skolepatruljen. Skolepatruljen er pt. placeret ved Møldamsvej, mens de fleste elever krydser i rundkørslen ved Centralvej. Da der er krav om, at skolepatrulje skal forvarsles, flyttes det sydligste skilt til Sdr. Havnevej. Skolepatruljeblinket fjernes.

Et andet projekt gælder Nørreled i Skagen, hvor der foreslås en ændret skiltning eller afmærkning i forhold til lastbiltrafik.

Der har gennem en del år været problemer med varetransporter som lastvogne og sættevognstog, der foretog bakkemanøvre fra statsvejen Chr. X.’ s Vej og videre af den kommunale vej Nørreled. I 2017 blev der skiltet forbud mod indkørsel fra Chr. X.’s Vej for lastbiler, og varetransport skulle ske fra syd. Skiltning har ikke hjulpet, og det vil formentlig kræve en fysisk regulering af Nørreleds tilslutning til Chr. X.’s Vej at forhindre bakkende lastbiler. Trafiksikkerhedsudvalget arbejder videre med problematikken, inden der etableres yderligere foranstaltninger.

Ovenstående projekter er borgerønsker, som har været behandlet i Trafiksikkerhedsudvalget.

 

Tekst: Per Rye

2 kommentarer til “Forestående trafiksikkerhedsprojekter i Skagen og Ålbæk” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Forestående trafiksikkerhedsprojekter i Skagen og Ålbæk”

  • Man kunne evt. fjerne ensretningen/forbuddet mod venstresving ned af Stationsvej. Som jeg husker det, blev det etableret af hensyn til bustrafik til og fra stationen og busserne er jo for længst udfaset.

  • Der bør måske også kigges på alle de biler der svinger til venstre fra Hovedvejen og ned ad Stationsvej i ålbæk trods forbudsskilt

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forestående trafiksikkerhedsprojekter i Skagen og Ålbæk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger