70 år gamle terrasser udskiftes på Markvej

70 år gamle terrasser udskiftes på Markvej

26. august 2020 - kl. 10:26 - af

For 70 år siden blev der bygget to rækkehuse på Markvej ( lige over for spejderhytten ) , og ved hver lejlighed blev der anlagt terrasse og have. Terrasserne ved de 12 lejligheder er lige nu ved at blive udskiftet fra fliser til træ.

“Der kan vist ikke herske tvivl om at de gamle terrasser var slidte og trængte til en udskiftning, og det er vi så i gang med i vores afdeling på Markvej”, fortæller Jan Jensen der er inspektør i Boligforeningen Neptun, og Jan tilføjer : “Når vi er færdige her er det vores 16 lejligheder på Oddevej der skal have nye terrasser, og til foråret skal vi i gang med facader og terrasser på Nedre Mosevej”.

Da SkagensAvis var forbi på Markvej i går formiddags var en kran ved at hejse materialer til terrasserne ind i haverne ved hver lejlighed. Per Sørensen fra tømrerfirmaet Sørensen og Frandsen fortæller: ” Fra starten af slæbte vi selv materialerne ind i haverne, men det tog simpelthen for lang tid, så i dag har vi hyret en kran arbejdet, så derved sparer vi en hel del “træls” arbejde”.

De første seks terrasser er færdige i denne uge og når alle 12 terrasser er færdige om en måneds tid rykker Sørensen og Frandsen videre til Neptun afdeling på Oddevej.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '70 år gamle terrasser udskiftes på Markvej' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger