En anderledes litterær café-aften

En anderledes litterær café-aften

1. september 2020 - kl. 7:58 - af

Selvom de populære Drachmann-aftener har ændret navn til Litterær Café og en anden sammensætning af programmerne kan man jo godt for en enkelt aften vende tilbage til det der var

   På onsdag den 2. september kl. 20 kan man opleve et af Drachmann-Kvartettens mest populære programmer, ”Havet og kærligheden” i Bamsemuseets hyggelige café ved Mindestøtten i Østerby.

   Programmet handler om Holger Drachmann og Evert Taube, og netop havet og kærligheden var inspirationskilder for de to, og så var der jo ”Skagens Rose”, hotelejerdatteren, Ingeborg Andersen på det for længst nedrevne Skagens Hotel, som inspirerede begge digtere.

   De to digtere havde også det til fælles, at de begge var og er folkelige. At dette også gælder for Drachmanns vedkommende bevises af, at man sommer efter sommer siden 1967 har kunnet opleve stor interesse for disse aftner.  

  Taubes og Drachmanns sange er så populære, at det giver publikum anledning til at nynne med på mange af sangene og dermed forstærke den gode stemning.

   ”Drachmann-kvartetten” består af Ann-Marie Gabrielsson hendes mand, Jesper Hegaard, samt Birgit og Poul Bernth.

   Selvom aftenerne har holdt flyttedag, er der stadigvæk stor interesse for dem. Mange stamgæster er flyttet med, og nye er kommet til.

   Flere af aftenerne har været udsolgte, og det vil derfor være en god idé at benytte sig af muligheden for at bestille billet i forvejen på holger@gabrielsson.dk . Billetprisen er 150 kr. Man kan også tage chancen og håbe på, at man kan købe billet ved indgangen. Da der altså er tale om et reduceret antal pladser, vil ”først-til-mølle”-begrebet gælde.

   Hvis man ønsker at spise inden aftenens underholdning, er der mulighed for at købe frikadeller med rødkål med rugbrød, inden aftenen begynder  kl. 18.00. Dog skal man bestille dette på dagen inden klokken 16 hos Birgit på tlf. 3012 2646.

  .

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En anderledes litterær café-aften' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger