Bjarne Laustsen: Hold du bare fingrene i lommen, Hans!

Bjarne Laustsen: Hold du bare fingrene i lommen, Hans!

11. september 2020 - kl. 8:15 - af

Selvtægt.

Hold du bare fingrene i lommen, Hans! Så ordner HedeDanmark, skatteborgerne og vorherre resten – med god hjælp fra Venstre i Frederikshavn Kommune.

Nu har jeg flere gang set dig i medierne fortælle den undrende offentlighed at du er helt uskyldig i sagen om vandalisme på klitten i Skagen. Og selvom du er anklaget i sagen skjuler du ikke, at det er din medsammensvorne, der har hele skylden.

Det undrer mig virkelig at medierne bare holder mikrofonen og ikke stiller kritiske spørgsmål. De samme medier plejer ellers altid at ringe til ”Mister Lov-og-orden”, Formanden for Retsudvalget Venstremanden Preben Bang Henriksen. Jeg kan ikke mindes en sag, hvor han ikke har udtalt, at folk der bryder loven skal straffes hårdere og længere. Jeg synes personligt det ville være interessant at spørge ham, hvad han mener om denne form for hærværk på forsvarsløs natur.

Jeg synes det er dybt forkasteligt, at du som en voksen og holden mand driver gæk med vores retssamfund, fordi du skulle have hørt skagboer fortælle, at klitten udenfor dine vinduer var blevet lidt for høj. Og du mener, at der kun er fjernet ti centimeter af den. Så lidt var der vel ingen grund til at sætte en gummiged ind for? Jeg håber du har nydt udsigten!

Det er beskæmmende at du, fordi du har penge og magt, slet ikke kan se, at du ved at opfordre til selvtægt har gjort noget forfærdeligt mod vores natur. Vi kan allesammen komme til at begå fejl uforvarende. Men du har gjort det med fuldt overlæg og nægtet at sige undskyld. I stedet lader du hånt om et overbelastet retssystem og mener, at borgmesteren og det store flertal i Frederikshavn Kommune overdramatiserer for at bringe dem selv i fokus. Hvor ynkeligt!

Til sidst vil jeg tilføje, at jeg har talt med mange gamle skagboer om hvordan de håndterede folk i gamle dage udefra, der ikke kunne opføre sig ordentligt og passe på byen og naturen. Det var ikke pæne ord de brugte, så dem vil jeg lade være at gengive. Men jeg forstår ikke hvorfor du overhovedet har anskaffet dig hus på en af landets bedste beliggenheder, når du tilsyneladende har så lidt respekt for den omkringliggende natur, at du kan finde på at betro en mand med en gummiged, at det kunne nu være rart, hvis klitten bare blev jævnet.

Hvis du var mand for din hat, havde du sagt undskyld og selv retableret klitten med håndskovl, så kan du lære det, og  holde dig fra bevist, at opfodre til at begå hærværk mod fredet natur.

Af Bjarne Laustsen (S)

 

 

28 kommentarer til “Bjarne Laustsen: Hold du bare fingrene i lommen, Hans!” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

28 kommentarer til “Bjarne Laustsen: Hold du bare fingrene i lommen, Hans!”

 • Godt skrevet. Alle sager omkring Hans Mølgaard Andersen skal frem i lyset.
  Folk som Hans Mølgaard Andersen burde støbes ned i det cement som han støber oven på vores allesammens historiske arv. Han har en række anklager mod sig omkring at ødelægge fortidsminder. En kæmpe egoist.

 • Rettelse til min egen kommentar, der skulle naturligvis have stået 500.000 kr.
  Men igen ingen har påstået at det har kostet eller vil koste 500.000.

  Til Alex Rasmussen, ja også min tanke.

 • Der er ikke nogen der har påstået at det har kostet 5 millioner kroner at genetablere klitten.

 • Fint koordineret angreb – måske lidt patetisk.
  mvh
  Avr

 • Hvor ynkeligt Bjarne Laustsen -intet mindre !

 • Kære Bjarne og Birgit Hansen
  Nu gider vi ikke høre mere om den her klitsag, det er da kørt helt hen i sporet med jer. Birgit du burde bruge din tid på noget mere fornuftigt, som bl.a. at sørge for, at de ældre får det bedre her i kommunen.
  Det er imponerende at du har fået bevilliget op mod en halv mio. kr. til reetableringen af klitten, når arbejdet kunne udføres på en arbejdsdag. Det lader til, at du og dine embedsværk er ude på dybt vand. Det er vel nok derfor, at du har du behov for at komme i dagspressen hele tiden med denne sag. I håb om at score nogle billige stemmer.
  Bjarne Lausten, du er desuden ikke en stemme værdig. Du kører bare en personlig hetz, og prøver at hjælpe din socialdemokratiske veninde, borgmesteren. Så mon ikke dit ”debatindlæg” er skrevet i fællesskab med Birgit?
  Kom nu videre i livet, der er tale om en dynge sand som er blevet skubbet ned fra en klit og som nu er blevet reetableret på ganske få timer. Det er ikke Den Lille Havfrue som har fået skåret hovedet over.

 • @Per.

  Bjarne har ikke været her. Den i Støvring bosiddende Bjarne Lausten kommer her kun når han skal genvælges og når det er 1. maj.
  Det er så dejligt med en “lokal” mand på Tinget……

 • Det lyder på indlægget, som om Bjarne Laustsen ikke selv har været oppe og kigge i området før og efter skaderne?
  Hvis der virkelig var sket skader svarende til 500.000 kr., som det påstås, hvordan kan dette så reetableres på 5 timer, som det er blevet gjort? Det svarer til 100.000 kr. i timen for at flytte sand?
  Desuden ville området have set markant anderledes ud, hvis der virkelig var forvoldt skader for en halv mio. kr. Man kan ikke se forskel, hvis jeg skal være ærlig.
  Helt grotesk. Sagen overdrives, og fakta overskygges af politik og mudderkastning!

 • Denne sag er blæst helt ud af proportioner – der overdrives for at piske en stemning op blandt borgerne, og sagen er ikke andet end et led i et politisk spil.
  Der tales om skader for en halv mio. kr., som er blevet reetableret på knap 6 timers arbejde. Udover at timelønnen og arbejdet overhovedet ikke kan hænge sammen (100.000 kr. pr. time for at skovle sand?), så ser man overhovedet ingen forskel før og efter skaden.
  Hvis der var blevet flyttet så store mængder sand, som der er blevet talt om, er jeg ret sikker på, at skaderne ville se helt anderledes ud – og ligeledes strandlandskabet.
  Jeg savner objektivitet og fakta i sagen – man bliver så træt af at læse om mudderkastning!

 • “[…] Vi ønsker et samfund, som bygger på frihed, solidaritet og lighed.” – Citat fra Socialdemokratiets egen hjemmeside.

  Som folkevalgt folketingsmedlem af Socialdemokratiet, undrer det mig gevaldigt, at du går direkte efter én mand. Det vil jeg ikke kalde “lighed” mellem danske statsborgere. Der tror jeg, at du desværre har misforstået partiets ideologi. Lad mig hjælpe dig lidt. Ordet “lighed” betyder ifølge den danske ordbog: “det at alle i et samfund er stillet lige, især med hensyn til retslige og sociale rettigheder og uddannelses- og erhvervsmæssige muligheder”. Det er i hvertfald ikke lighed, der fremgår i dit ikke så velformulerede “debatindlæg” – rettere betegnelse vil muligvis være en hurtig statusopdatering på facebook uden belæg for sine påstande. Når man omtaler den ene sigtede, som du gør i dit “debatindlæg”: “[…] fordi du har penge og magt […]”, så mister man da i hvertfald hurtigt tiltroen til dine evner som politiker. Lighed er da vist ikke, at man skelner mellem rige og fattige, men herimod det at alle i et samfund er stillet lige. Det må man da sige, at det ikke er tilfældet her. Det er desværre en ommer Bjarne Laustsen. Herudover skulle du til en anden gang undlade at inddrage din egen politiske holdning i et debatindlæg, når du ikke formår at debattere, men nærmere kun formår at komme med fejlagtige påstande.

  For det andet klæder det ikke en politiker at komme med en indirekte trussel, som du formår at gøre, når du skriver “ Til sidst vil jeg tilføje, at jeg har talt med mange gamle skagboer om hvordan de håndterede folk i gamle dage udefra, der ikke kunne opføre sig ordentligt og passe på byen og naturen. Det var ikke pæne ord de brugte, så dem vil jeg lade være at gengive.“ – du skulle skamme dig!

  Selve sagen har jeg ingen kommentar til. Det vil jeg lade domstolene om, og ikke den selvbestaltede domstol.

  Må du have en fortsat god dag, Bjarne Laustsen.

 • Så har man læst det med! En folkevalgt politiker der går efter manden og ikke efter bolden. Det er usmageligt og et debatindlæg af værste skuffe!

  Tror næppe et indlæg som dette vil skaffe dig mange stemmer.. eller også har jeg helt fejltolket dit indlæg, hvis det ikke skal handle om politik?

  Måske er det injurier og bare en helt almindelig personlig holdning, du ønsker at udtrykke i et debatindlæg??

  Og hvad skal det så ændre på? Resultatet af en kommende retssag eller medvirke til en personlig hetz mod den ene sigtede, eller…?? Hvad er dit motiv?

  Der er to ting i denne sag:

  Selve hændelsen, der aldrig skulle have fundet sted, og så de store overdrivelser om mængder som Frederikshavn kommune har fastholdt siden hændelsen. Dette til trods for to landinspektøropmålinger, der med al tydelighed viser, at der ikke blev skubbet 1,5 meter af klittoppene. Nærmere 10 – 15 cm.

  Den ene sigtede har undskyldt offentligt, nu må det være borgmester Birgit Hansens tur til at undskylde hendes overdrivelse, offentligt.

  Bjarne Laustsen, du skal have et ordsprog med på vejen:
  “Skomager, bliv ved din læst”, det er stadig et godt råd til folk, som vil blande sig i ting, de ikke har forstand på!

 • Henrik Kristensen

  Når man læser dit meget direkte og personlige hetzindlæg, Bjarne, så tror jeg faktisk ikke, du er helt opdateret på sagen. F.eks. HAR den ene sigtede sagt undskyld i et personligt interview på TV2 Nord. Og det handler ikke om skyld, det handler om at gøre opmærksom på de overdrevne mængder, borgmester Birgit hansen fastholder. (I øvrigt har Preben Bang Henriksen også tidligere udtalt sig i sagen).

  Håber du som folketingsmedlem vil anerkende, at vi lever i et retssamfund, hvor det ikke handler om hverken magt eller penge. Du har som politiker en vis magt, som du måske tænker du kan gøre brug af ved at skrive et indlæg som dette? Også borgmester Birgitt Hansen må tænke sådan, med hendes vildt overdrevne udtalelser lige fra starten.

  Jeg var selv på Sønderstrand, da sagen startede tilbage i oktober måned 2019. For hold da op, med den udtalelse borgmesteren kom med, at der skulle være blevet fjernet op mod 1,5 meter klit, så måtte klitten jo være væk? Men nej…. Kun toppen var skubbet ned.

  Har du overhovedet været deroppe Bjarne? For så håber jeg, at du ved, at den her klitsag er vildt overdrevet i forhold til mængder.
  Hvordan du kan støtte borgmesteren med dit indlæg, det er ubegribeligt! Har du slet ikke selv forholdt dig til hendes udtalelser? Eller er du bare hendes håndlanger?

  Der må da være andre og vigtigere ting en folkevalgt politiker kan bruge tiden på, end at skrive et så voldsomt og usmageligt indlæg som dette.

  Og nej, sandet skulle aldrig have været skubbet ned fra klittoppene, det var klart en helt forkert handling. Det kan vi sagtens blive enige om. Men alt andet i dit indlæg er kun mudderkastning for at understøtte borgmesterens magt misbrug i denne sag, og det klæder bestemt ikke en folkevalgt politiker.

 • Kære Bjarne

  Jeg syntes faktisk også, du skal holde fingerne i lommen og holde dem væk fra tastaturet og i stedet lade domstolene håndtere sagen. Vi lever trods alt i et demokratisk retssamfund.

  Når man læser dit indlæg, iøvrigt som folkevalgt politiker, får man nærmest kvalme!! Du formår overhovedet ikke at forholde dig objektivt til sagen men går direkte efter manden. Der iøvrigt offentligt har sagt undskyld!!
  Som jeg læser dit såkaldte “debat indlæg”, så er det ikke en debat, men en personlig hetz, hvilket jeg finder dybt uprofessionelt.

  Det virker mere som om, du hjælper din politiske veninde, den socialdemokratiske borgmester, og endnu engang forsøger at hjælpe hende igennem en sag, hvor hun er kommet til kort. De der har fulgt sagen kan med al tydelighed gennemskue, at borgmesteren har overdrevet sagen i stort omfang, så den nu er blevet en politisk sag i stedet for en politisag!

  Så igen… hold du bare fingerne i lommen BJARNE, så ordner retssamfundet resten, og IKKE den selvbestaltede domstol som du nu også er blevet medlem af sammen med borgmester Birgit Hansen!

 • Jens Ove Bagterp

  Hov hov Poul Jakobsen.

  Det er da vist dig, som endnu ikke har forstået mit spørgsmål, så jeg prøver igen.

  ****************************************

  For 5. gang spørger jeg hr. Poul Jakobsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Forhold dig til mit simple spørgsmål:
  —— for 5. gang, for 5. gang ———–
  Som den ekspert og videnskabsmand du påberåber dig at være, kunne det være interessant, om du kan fremvise egne resultater opmålt og verificeret af uvildige parter og udført med kalibreret udstyr?
  —— for 5. gang, for 5. gang ———–

  Ingen dokumentation må være det samme som ingen resultater 🙂

  PS. I øvrigt skulle du også prøve at kigge lidt på ordet “pli”. Det var her, det hele startede.

  ***************************

  En verdensmand som dig burde om nogen kunne dokumentere egne resultater efter ovenstående princip.

  Eller har du i virkeligheden ingen?????????????????

 • Kære Bjarne Laustsen
  ikke fordi jeg tror at du læser hvad jeg skriver, men alligevel.
  Jeg vil slet ikke tage stilling til selve sagen, men at du som medlem af den lovgivende magt (folketinget) nedsætter sig som den dømmende magt (du ved, domstolene) over en person som du endda nævner navnet på, og samtidig agerer den udøvende magt, ved med slet skjulte meninger om hvad der skulle gøres ved den person som du, og andre har dømt, uden retsag, finder jeg faktisk yderst skræmmende, men selvfølgelig ved at slå alle tre magtindstanser sammen, og overlade selve straffen til befolkningen må der kunne spares rigtig mange penge i statsbudgettet.
  Syntes måske nok at du skulle redigere i dit indlæg, og vente med at udtale dig om hvem der er skyldig indtil retten har talt, for jeg går da ud fra at også du har tillid til vores domstole.

 • Hej Jens Ove

  Du bliver da mere og mere galt på den.

  Denne sag drejer sig om at Frederikshavn Kommune har afgivet urigtige, oplysninger til andre offentlige myndigeder, som er en overtrædelse af straffelovens paragraf 164

  Klitten bliver nu igen målt op på mandag, så det kan dokumenteres at Birgit har misinformeret hele Danmark og Bjarne Laustsen om de faktuelle forhold.

  Vi tager den lige en gang til. Gravemaskinen arbejde i klitten 5 timer i mandags

  5 timer a 750,00 kr er 3750,00 kr.

  Det skal man ikke engang være konsulent for at forstå.

  Du er galt på den, hvis du også mener at det skal 500.000,00 kr at flytte ca. 100 kubikmeter sand.

  Janteloven tæller endnu ikke i retssystemet

  så det bliver kun dyrt for skatteborgerne, at føre sag imod intelligente mennesker.

  MVH

  Poul

 • Jens Ove Bagterp

  Mit indlæg er tidligere bragt under “Klitsagen: Der skal plantes 28.000 hjælme”. Det eneste, som er ændret er “3”, som er opgraderet til “4”, da der ikke er kommet noget svar herpå.

  ****************************************

  For 4. gang spørger jeg hr. Poul Jakobsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Forhold dig til mit simple spørgsmål:
  —— for 4. gang, for 4. gang ———–
  Som den ekspert og videnskabsmand du påberåber dig at være, kunne det være interessant, om du kan fremvise egne resultater opmålt og verificeret af uvildige parter og udført med kalibreret udstyr?
  —— for 4. gang, for 4. gang ———–

  Ingen dokumentation må være det samme som ingen resultater 🙂

  PS. I øvrigt skulle du også prøve at kigge lidt på ordet “pli”. Det var her, det hele startede.

 • Karin Nordmann jeg vil ønske du får ret, men jeg tror desværre ikke Hans Andersen tænker sådan.

 • En politiker burde – om nogen – holde sig fra at dømme FØR en domstol.
  En folkedomstol hører en pøbelstat til.
  I denne sag er det ekstra beklageligt, at folkedomstolen støtter sig til den nedladende, misundelige, krænkede, underdanige Jantelov.

  Nej! Man må ikke flytte rundt på klitterne!
  Selvfølgelig ikke.

  Ja! Der er kun én fungerende domstol i et demokrati.
  Hvad ellers?

  Det er FULDSTÆNDIG utilstedeligt, når medlemmer af den lovgivende magt, politikere, offentlig går ud og agere dømmende magt.
  Det er oven i købet strafbart. Derfor er dette indlæg fra Bjarne Laustsen strafbart, da han udpeger en gerningsmand med navns nævnelse. FØR en dommer gør det.
  Man må tro, at han enten er gået helt fra snøvsen eller har fået en ulovlig indsigt…?!?

  Jeg tager IKKE stilling til hverken hvilket motiv en gerningsmand kunne ha’ eller hvem vedkommende er, men alene at folkedomstolen er forkastelig og uværdig.

  @ Karin Nordmann. Jeg tror, at du har fat i noget i din selvkritik vedr. naivitet. Erkendelse er første skridt på vejen til indsigt.

  Skyd ikke budbringeren!
  Jeg svarer ikke på indlæg som angriber mig.
  Kun dem, som angriber mine synspunkter.

 • @Bjarne Laustsen

  Jeg synes det er dybt forkasteligt, at du som en voksen og holden mand driver gæk med vores retssamfund, fordi du skulle have hørt skagboer fortælle, at klitten udenfor dine vinduer var blevet lidt for høj. Og du mener, at der kun er fjernet ti centimeter af den. Så lidt var der vel ingen grund til at sætte en gummiged ind for

  Stik lige piben ind Bjarne.

  Er der nogen som driver gæk med samfundet er det din gode veninde Birgit, som er utroværdig i enhver hensende i denne sag.

  Fakta er at gravemaskinen fra Hede Danmark har flyttet ca. 100 kubikmeter sand og kørte hjem efter 5 timers arbejde.

  5 timer a 750,00 kr er 3750,00 kr.

  Det kan du også regne ud. Bjarne.

  Kom nu til Skagen og se, at hjelmene er der forsat, så det er spild af skatteborgerne penge at plante hjelme.

  Bjarne Du er en meget flink mand, men du har nogle forfærdelige venner.

  Den er jo også helt gal i Hjørring, hvor dine venner Boldi og Ole Ørnbøl har styrtet 38 huse i havet.

  Jeg tror at der er gået lift politik i denne sag og det er dyrt for skatteborgerne, at man ikke er klogere.

  MVH

  Poul

 • Hans Christian Søerensen

  Utrolig godt formuleret.
  Vi andre ville nok have kaldt Hans Andersen en selvoptaget dum snot skovl.

  Man skal lede længe for at finde en person med så lidt respækt for fællesskabet og en natur der trods alt er vores fældes eje

  Der er nu to muligheder. Enten fremvise Hans Andersen et skøde hvorpå han kan bekræfte købet at klitten alternative uden betingelser er beløbet til retablering af klitten indfrie omgående så ikke borgere i Frederikshavn kommune pålægges omkostninger på grund af en latterlig persons mangel på god og anstændig opførsel.

 • godt skrevet bjarne, håber regningen kan tørre smilet af hans mund.

 • René Kibsgaard Frandsen

  Godt skrevet Bjarne, jeg er helt enig. God dag og god weekend.

 • Helt enig

 • det var ikke så ” ringe ” skrevet

 • Sådan Bjarne Laustsen 🙏🙏

 • Godt skrevet!

 • Måske er jeg lidt naiv. Men jeg tror, og håber på, at når regningen er gjort op, så tager Hans Andersen til banken, og får overført pengene fra sin konto, og betaler Frederikshavn Kommune tilbage.
  Det ville et anstændigt menneske gøre! Og manden kan igen vise sig glad i Skagen.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bjarne Laustsen: Hold du bare fingrene i lommen, Hans!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2020 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER