Teknisk Udvalg får en status på Fremtidens Strande

Teknisk Udvalg får en status på Fremtidens Strande

5. oktober 2020 - kl. 6:56 - af

Teknisk Udvalg får på udvalgets møde mandag eftermiddag forelagt en status på projekt ”Fremtidens Strande”.

Teknisk Udvalg vedtog i begyndelsen af juni en indsatsplan for 2020, og efterfølgende har kommunens Center for Park og Vej igangsat en række opgraderinger af basisfaciliteter på strandene.

Der er indkøbt i alt 25 bord og bænkesæt og 15 enkeltbænke. 2/3 af dem er på nuværende tidspunkt sat op. Der er igangsat rydning af uønsket bevoksning, hovedsagelig rynket rose på en del strækninger, hvor Sæby Strandpromenade og Paradisjorderne i Sæby står først på listen.

Der er indkøbt ekstra strandramper til forlængelse af de eksisterende og til planlægning af nye til næste sæson. Der er netop igangsat en gennemgang af skiltevejvisning til strandene, så de bliver ensartede og synlige.

For at skabe synlighed omkring tiltagene er der blevet opsat midlertidige skilte, der fortæller, at opgraderingen sker som led i udvikling af Fremtidens Strande.

De tre strandfora for Fremtidens Strande har afsluttet deres arbejde. Efter 8 ugers offentlighedsfase er der kommet godt 50 tilbagemeldinger. Som tak for de mange forslag og betragtninger på anbefalingerne til Fremtidens Strande udsendes et svarbrev til bidragyderne.

De tre formænd for strandforaene, som er udpeget i Teknisk Udvalg, arbejder videre med konkretiseringer af anbefalingerne til Fremtidens Strande. De tre formænd vil fungere som kontaktpersoner og igangsættere og være koordinerende i forhold til mulige fremtidige partnerskaber omkring strandtiltag eller projekter i det pågældende område.

I løbet af efteråret fortsætter afsøgningen af potentielle partnerskaber for Fremtidens Strande. Sidst på året vil den kommunale administration fremsætte forslag til prioritering af partnerskaber og mulige projekter for 2021 til politisk beslutning i Teknisk Udvalg.

 

Tekst: Per Rye

En kommentar til “Teknisk Udvalg får en status på Fremtidens Strande” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Teknisk Udvalg får en status på Fremtidens Strande”

  • Der bliver op sat skilte, der fortæller at opgradering sker som led i udvikling af fremtidens strande .
    Stort ønske ,, ku man ik lige tilføje i skilte ,,
    Og Klit Hans ,nej man må ik bare lige Sån fjerne en klit .
    Sån at alle vil blive husket på den historie ,om der var en gang en Klit Hans 🤣

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Teknisk Udvalg får en status på Fremtidens Strande' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger