Overskud går til kræftramte børn og deres familier

Mads-Peter Neumann (th) overrækker checken til Jonna Thygensen, der repræsenterer Bamsemuseets venner. Med på billedet er også Rikke M. S. Kursch og Mathias B. B. Eriksen.

Overskud går til kræftramte børn og deres familier

7. oktober 2020 - kl. 9:22 - af

I går kunne instruktør Mads-Peter Neumann og dirigent Rikke M. S.Kursch, sammen med holdet bag juleoperaen “Amahl – og miraklet” overrække
overskuddet fra sidste års juleopera til Foreningen for Bamsemuseets Venner.

Juleoperaen
Gian Carlo Menottis juleopera Amahl – og miraklet blev opført i Sct. Catharinæ Kirke i Hjørring, Skagen Kirke og Frederikshavn kirke d. 13.-15. december sidste år.

Det smukke ensemble bestod af de hellige tre konger Jens Jagd, Jens Søndergaard og Jens Bové samt Matthias Berman og Anton Skovbjerg i rollen som drengen Amahl, Annette Bo Nielsen i rollen som Amahls mor og sidst men ikke mindst Jacob G. Simonsen i rollen som kongernes page.

Det gode formål
Overskuddet fra juleforestillingen er på 8.000 kr. som Foreningen for Bamsemuseets Venner vil bruge på deres årlige Skagen weekend for kræftsyge børn og deres familier på Skejby Sygehus. Her vil familierne blive inviteret til Skagen, hvor de bliver indlogeret på Danhostel Skagen.

Bodilles kro sørger for både mad og drikke og værtsparret Tove og Rolf sikrer hyggelig stemning for børn og voksne. Til slut bliver alle inviteret på Skagen Bamsemuseum, hvor der vil være mulighed for at spise sig alvorligt mæt i is fra Iscafeen inden de alle igen kan vende snuderne hjemad.

En stor tak fra bamserne i Skagen
Foreningen for Bamsemuseets Venner er meget taknemmelige for at Mads-Peter Neumann m.fl. har valgt at støtte netop deres formål og bamserne både bukker og nejer
og takker for at Amahls ensemble tænkte med hjertet og at deres hjerter fandt vej til Bamsemuseet i Skagen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Overskud går til kræftramte børn og deres familier' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger